Jeste li vi među sretnicima

Nema šanse da ga preveslate: Nema dileme - ovo je najmudriji znak horoskopa

Zabava 01.12.15, 12:03h

Nema šanse da ga preveslate: Nema dileme - ovo je najmudriji znak horoskopa
Prema cilju ide vrlo direktno pa često u tome može biti pomalo neugodan. Ambicija i uspjeh najviše ga motiviraju i, zahvaljujući velikoj energiji, uglavnom je u tome uspješan

 

Ne samo da je mudar, nego je i nevjerovatno osjetljiv. On je jedan i jedini Ovan, a njegova mudrost će vas natjerati da razmislite dvaput prije no što otvorite usta.


Drevne Maje Ovna su nazvale Chen. Njegovi simboli su Mjesec, plemenitost, crna oluja i zapad. To zapravo znači, ulazak u suštinsku plemenitost i mudrost. Ljudi rođeni u ovom znaku su mudri i osjetljivi.

 

Voli držati sve pod kontrolom, ali to mu često ne polazi za rukom. Prema cilju ide vrlo direktno pa često u tome može biti pomalo neugodan. Ambicija i uspjeh najviše ga motiviraju i, zahvaljujući velikoj energiji, uglavnom je u tome uspješan. Jako mu je stalo da izgradi karijeru i da ima dobar društveni status, što najčešće postiže brakom. Veliki je improvizator i za svaki problem, od poslovnog do finansijskog, on lako i jednostavno nalazi rješenje.

 

Mora imati mnogo novca jer obožava trošiti, velikodušan je i voli druge obasipati pažnjom. Ima vrlo jednostavan pristup ljubavi i seksu. Kod njega je sve jednostavno, ali može postati vrlo neurotičan ukoliko nema partnera ili ukoliko ne dobiva dovoljno ljubavi. Spreman je na maksimalnu požrtvovnost.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI