Čeka onog pravog

Jeste li se pitali gdje je nestala Simona Gotovac? Prekinula je zaruke i progovorila o nesretnoj ljubavi...

Showbizz 27.11.15, 14:36h

Jeste li se pitali gdje je nestala Simona Gotovac? Prekinula je zaruke i progovorila o nesretnoj ljubavi...
Simona Ištvanović prije dva mjeseca raskinula je zaruke sa Stanislavom Mijokovićem te odlučila i dalje čekati onog pravog

 

Za novu ljubav ponovno se moli Simona Ištvanović, poznatija po prezimenu bivšeg supruga Ante Gotovca, koja je nedavno raskinula zaruke.

 

Simona Ištvanović prije dva mjeseca raskinula je zaruke sa Stanislavom Mijokovićem te odlučila i dalje čekati onog pravog.

 

Simona je za RTL izjavila da je to bila Božja volja, baš kao što će joj Bog, vjeruje, poslati novu ljubav u život. Prekid ju je prilično pogodio, pa je odlučila spakirati kofere i odseliti u Sloveniju.

 

simona i ante gotovac

Simona s bivšim suprugom Antom Gotovcem

 

“Nakon što sam javno podijelila svoju sreću sa svima vama, nije prošlo mjesec, dva i prekinula sam odlučno i svojevoljno zaruke i jasno rekla da se NE želim udati, jer sam shvatila da ipak to nije to”, poručila je Simona.

 

Čini se da je ovom reakcijom zatečen i sam Stanislav koji je tek kratko rekao: “Ne bih želio ništa govoriti. Pitajte najbolje nju jer ja ionako ne znam o čemu se radi”.

 

 

simona gotovac

 

Iako rijetko u posljednje vrijeme govori o sebi, Simona je ipak nedavno otkrila kako je sretna, te da je zato zaslužan isključivo Isus.

 

Da je božju volju slijedila i u vezi sa Stanislavom s kojim se zaručila prije nekoliko mjeseci, potvrdio je i on. “Najvažnija i najbitnija stvar između mene i nje je činjenica da smo bili i najbolji prijatelji i zaručnici, a ostali smo vjerni Bogu i u tjelesnoj čistoći! Jer da je bilo drukčije, niti bih ja bio s njom niti bi ona bila sa mnom”, poručio je Stanislav.

 

Prekid će Simona, čini se, lakše preboljeti na novoj adresi, jer je odlučila preseliti u Sloveniju, ali i dalje vjeruje da će je Bog spojiti s onim pravim… Kada dođe vrijeme za to.

 

(Hot.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

BLIN
KOMENTARI