VIDEO/ POTEZ KOJIM JE ZGROZIO HRVATSKU

Nakon što je Kolindu poljubio triput, srbijanski predsjednik Nikolić otvoreno: Sada je i ona upoznala srpske običaje...

Front 26.11.15, 08:26h

Nakon što je Kolindu poljubio triput, srbijanski predsjednik Nikolić otvoreno: Sada je i ona upoznala srpske običaje...
'Sada je i ona upoznala srpski običaj, kao što je prethodno imao priliku i bivši predsjednik Ivo Josipović. Volim one koji ne poznaju naše običaje poljubiti tri puta i ne vidim u tome ništa loše', komentirao je Nikolić pozdravljanje s Grabar Kitarović tijekom summita Brdo Brijuni

 

Dok su u srijedu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i slovenski predsjednik Borut Pahor na Pantovčaku dočekivali sudionike summita Brdo-Brijuni, kamere su zabilježile jedan zanimljiv trenutak.

 

Nikolić je Grabar Kitarović, nakon što mu je pružila ruku, najprije poljubio u oba obraza, a zatim i treći put, iako se ona pokušala izmaknuti. Taj treći poljubac, čini se, nije nimalo slučajan.

 

Upitan je li se hrvatska predsjednica naljutila zbog toga što poljubio tri puta, Nikolić je rekao da je to njegov običaj.

 

“Sada je i ona upoznala srpski običaj, kao što je prethodno imao priliku i bivši predsjednik Ivo Josipović. Volim one koji ne poznaju naše običaje poljubiti tri puta i ne vidim u tome ništa loše”, kazao je Nikolić.

 

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI