KAKO DA JE PREBOLIŠ

Muškarci, ovih pet stvari nikad nemojte raditi kad raskinete vezu, jer izgledate jadno

Lifestyle 24.11.15, 16:34h

Muškarci, ovih pet stvari nikad nemojte raditi kad raskinete vezu, jer izgledate jadno
Emotivni pozivi bivšoj koji zvuče kao da vam se urušio cijeli svijet teško će vašu odabranicu natjerati da vas primi natrag

 

Svaki je prekid težak, no neki su ipak gori od drugih. Muškarcima se nakon što prekinu vezu, trajala ona dugo ili kratko, po glavi često motaju svakakve misli. Ipak, bez obzira na to kako se osjećali, ovih pet stvari nakon prekida biste trebali izbjegavati u širokom luku, piše Elite Daily.

 

1. Izbjegavajte "uplakane" pozive

Emotivni pozivi bivšoj koji zvuče kao da vam se urušio cijeli svijet teško će vašu odabranicu natjerati da vas primi natrag. Ništa nije toliko demotivirajuće kao nedostatak samopouzdanja.

 

2. Ne špijunirajte je na društvenim mrežama

Gledanje njezinih fotografija neće vam pomoći da je lakše prebolite, već ćete se vjerojatno morati suočiti s dosad nepoznatim osjećajima. Mnoge će djevojke nakon prekida na društvenim mrežama početi objavljivati fotografije kojima žele pokazati da su se tek nakon što su prekinule s vama zaista počele zabavljati. 

 

3. Ne susprežite emocije

Ne glumite opasnog frajera koji ne ne priča o svojim osjećajima. Potražite utjehu u obitelji i prijateljima.

 

4. Ne tražite savjet od bilo koga

Savjet drugih najčešće se čini kao dobra ideja, no ipak, većinu savjeta treba prihvatiti "sa zrnom soli".

 

5. Pregledavanje uspomena

Naravno da imate mnoštvo uspomena iz veza, ali pregledavanje suvenira iz tek prekinute veze neće vam pomoći da se oporavite. Ne morate sve bacite, ali stvari spremite u kutiju i odložite ju na tavan ili u podrum.

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI