Foto/ Šansa za mlade talente i inovativni biznis

Od danas u Sarajevu: Zavirite u novi preduzetnički i edukativni centar Networks u našem gradu...

Biznis Klub 03.11.15, 13:16h

Preduzetnički centar Networks u Sarajevu otvara vrata talentiranim ljudima i inovativnim biznisima u utorak, 03. novembra, u 18 sati, a smješten je u ulici Skenderpašina br. 1.

 


Na svečansti povodom pokretanju centra o važnosti ovog projekta govoriće osnivači Networksa, gospodin Edin Mehić i gospođa Bojana Škrobić-Omerović, a svoju podršku prisustvom i obraćanjem daće i premijer FBiH, gospodin Fadil Novalić, Nj.E. ambasadorica Sjedinjenih Američkih Država u BiH, gospođa Maureen Cormack te premijer Kantona Sarajevo, gospodin Elmedin Konaković.

 

Networks će pružiti mladim preduzetnicima i inovatorima veliki coworking prostor, edukativni i biznis centar, sobu za foto i video produkciju te ostale sadržaje namijenjene inspirisanju i razvoju kreativnosti talenata iz svih profesija. Najsavremenije opremljenu 3D laboratoriju na Balkanu, opremio je partner Networksa – kompanija HIVE.


Jedan od osnovnih ciljeva preduzetničkog i edukativnog centra Networks je da pomogne u izgradnji održivog startup ekosistema u BiH kroz međusobno povezivanje najtalentiranijih mladih ljudi kao i sa lokalnim i globalnim kompanijama.


Kako izgleda novi preduzetnički centar Networks u Sarajevu, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa/Foto: Amer Beganović)

 

BLIN
KOMENTARI