FOTO/ Kad imate opsesivnu ljubav prema korzetima

Šokirala vas je prije šest mjeseci, a sad će još više: Ovakav struk i stražnjicu nikad niste vidjeli

Lifestyle 13.10.15, 14:26h

Šokirala vas je prije šest mjeseci, a sad će još više: Ovakav struk i stražnjicu nikad niste vidjeli
Iako su pored kritika do Aleire dolazila i upozorenja ljekara o štetnosti višečasovnog nošenja korzeta, ona nije pronalazila opravdanje da korzet izbaci iz svog života

 

Aleira Avendano iz Venecuele svijet je upoznao kao djevojku koja ima opsesivnu ljubav prema korzetima. Prije šest mjeseci njena priča o ovoj neobičnoj navici izazvala je oprečne komentare. Ljubiteljka uskog struka danas izgleda još šokantnije nego prije. Obim struka joj je oko 50 centimetara.

 

aleira-avendano

 

- Potpuno sam opsjednuta pojasevima i korzetima, čak i spavam u njima. Volim taj osećaj pritiska i samo ih skidam na sat vremena dnevno kako bih se odmorila i okupala - rekla je Aleira koja korzet zove svojom drugom kožom.
 

Iako su pored kritika do Aleire dolazila i upozorenja ljekara o štetnosti višečasovnog nošenja korzeta, ona nije pronalazila opravdanje da korzet izbaci iz svog života.
 

Ljekari su se čudili kako se Aleira već nije suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

 

aleira-avendano-struk

 

A ona se pored nošenja korzeta okrenula i dijeti kako bi došla do obima struka od 50 centimetara i tako postala što sličnija nekoj animiranoj junakinji.
 

- Jedem veoma male porcije jaja, malo mesa, ananas i ostalo voće, i to u velikim količinama. Moja ishrana je veoma balansirana. Radim i trbušnjake, dižem tegove kako bih ostala u formi - kaže ova djevojka.

 

aleira-avendano-struk-1

 

Izgledom privlači ogromnu pažnju, a često je prate i pogrdni komentari, poput onih da liči na vanzemaljca. 
 

Aleira obožava i plastične operacije, tri puta je operisala grudi, uradila je liposukciju i koristila botoks.

 

(zena.blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI