Jedva otpjevala pjesmu

Jelena Tomašević nakon koncerta posvećenog sarajevskim 'Indexima' tuži vlasnika restorana

Showbizz 11.10.15, 16:06h

Jelena Tomašević nakon koncerta posvećenog sarajevskim 'Indexima' tuži vlasnika restorana
Da ne bi bilo sve kako je zamišljeno, na scenu su izašle Jelena Tomašević i Aleksandra Kovač koje su otpjevale po jednu numeru ali sa teškim stomačnim tegobama i bolovima

 

Kontinuitet koncerata posvećenim legendama sarajevske muzičke scene "Indexima" pod nazivom "Indexi i prijatelji" se i ove godine nastavila pod producentskom palicom Tomislava Kašljevića.

 

Ovoga puta manifestacija se desila u dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu. Najljepše hitove pomenute grupe pjevali su Dado Topić, Boris Novković, Amel Ćurić, Željko Bebek, Goran Karan, Jelena Tomašević, Aleksandra Kovač. Našli su se te noći i nekadašnji članovi "Indexa" Fadil Redžić, Ranko Rihtman i Kornelije Kovač. Bila je to još jedna u nizu prekrasnih večeri prepunih emocija i sjećanja na ovu sarajevsku grupu, čije su pjesme ostale kao evergrini i koji se, po svemu sudeći, ostali u trajanju i nezaboravni.

 

Da ne bi bilo sve kako je zamišljeno, na scenu su izašle Jelena Tomašević i Aleksandra Kovač koje su otpjevale po jednu numeru ali sa teškim stomačnim tegobama i bolovima. Naime, samo nekoliko sati prije na ručku su zatrovale stomak hranom i borile se sa bogzna kakvim zdravstvenim nedaćama. No, ipak su svoj dio posla odradile profesionalno da publika nije ama baš ništa primijetila.

 

A kako se priča, njih dvije će navodno tužiti vlasnika restorana zbog trovanja, no sve dok se ne pokrene sudski postupak, to nećemo uzimati zdravo za gotovo.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI