Zvijezde i strast

Fatalna privlačnost prema Zodijaku: Ova četiri znaka će kad tad završiti u krevetu!

Zabava 10.10.15, 14:12h

Fatalna privlačnost prema Zodijaku: Ova četiri znaka će kad tad završiti u krevetu!
Toliko nesvjesni svoje karme, gaze kroz život i mijenjaju partnere u potrazi za onim pravim. Ali, zvijezde znaju vašu istinsku ljubavnu sudbinu, a ovi znakovi će htjeli to ili ne, morati da se spoje u plamenu divlje požude i tu nema izuzetaka

 

Ribe nisu ni svjesne šta je Djevica u stanju da napravi od njihovog ljubavnog života, kao i da je njihov spoj neizbježan, dok Blizanci trzaju na Strijelčeve ni ne sluteći da ih očekuje karmička seks avantura iz koje se nikada neće čitavi izvući. 

 

Malo ko je od ovih znakova svjestan toga da ovakva privlačnost mora odvesti u vezu ili brak. Nemojte se opirati, pustite srca da vas vode. 

 

RIBE I DJEVICA 

 

Ribama je sve opušteno kao da žive u svijetu u kome nema briga. Oni su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa prilično nezasitni. Rijetki među njima imaju moralnih zadrški, pa ćete često sresti osobu u znaku Ribe koja po pitanju seksa veoma liberalna. 

 

Sa druge strane, Djevica je mali “diktator” koji voli da se zna kada je vrijeme za zezanje a kada za ozbiljne stvari. Nevolja je u tome što taj model primjenjuju i u seksu. Kada se spoji sa Ribom, Djevica dobija vjetar u leđa i njene osobine se udvostručavaju, a u kombinaciji sa ovim nezasitim seksualnim mađioničarima neminovno ostvaruju fatalnu kombinaciju. Mogu se i jedni i drugi opirati i tvrditi da svoj emotivni život racionalno vode i kontrolišu, ali ovu vezu neće moći da izbjegnu. 

 

Prije ili kasnije ova dva znaka će se kresnuti i rastopiti u divljoj požudi. 

 

STRIJELAC I BLIZANAC 

 

Ova dva znaka se pretjerano privlače i tu nema dileme. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati samo kao karmička, jer njihovi senzibiliteti i skrivene želje prosto savršeno dopunjuju jedna drugu. 

 

Strijelčevi, ionako divljih hormona, hemijski reaguju na prisustvo Blizanaca i njihov uticaj na psihu se povećava i preuzima kontrolu nad ovim racinalnim Znakom. Libido, emocije, želja i phihička zavisnost od Blizanaca je neminovna. Potrebno je samo smjestiti ih u istu sobu i varnice počinju. 

 

Blizanci sa druge strane, svjesno ipak više vole Jarčeve, ali ni oni tu mnogo ne odlučuju. Po pitanju spoja sa Strijelčevima ovu problematiku ipak češće rešavaju njihove genitalije nego racio, čitaj mozak. Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a izjave nježnosti u javnosti pretjerane i nepodnošljive.

 

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


 

BLIN
KOMENTARI