Pjevačica o skandalu

Neda Ukraden objasnila zašto je objavila morbidni 'selfie' s Usnijom Redžepovom: 'Mnogi su me zvali da se slikam pored nje, ali...'

Showbizz 07.10.15, 09:32h

Neda Ukraden objasnila zašto je objavila morbidni 'selfie' s Usnijom Redžepovom: 'Mnogi su me zvali da se slikam pored nje, ali...'
Pjevačica se pokajala što je na društvenim mrežama objavila neprikladnu fotografiju sa preminulom koleginicom

 

Neda Ukraden je objavila selfi sa Usnijom Redžepovom, koja je 1. oktobra izgubila bitku s rakom pluća, dok bespomoćno leži u bolesničkoj postelji.

 

Pjevačica je ovu fotografiju napravila nekoliko dana prije smrti kraljice južnog melosa i time izazvala lavinu negativnih komentara. Zamjereno joj je što nasmijana i našminkana pozira pored žene na samrti, a naročito što je, kako stoji u mnogim komentarima na društvenim mrežama, Usnijinu tešku situaciju iskoristila za lični marketing.

 

Novinari Kurira pozvali su Nedu, koja im je poslala saopštenje.

 

"Žao mi je zbog fotografije koja je naišla na osudu. Bila sam 40 godina prijateljica i koleginica s pokojnom Usnijom i među posljednjima sam je vidjela živu. Dok se ona godinama borila s bolešcu i s raznim porodičnim problemima, nisam primijetila nikog od medija ni dušebrižnika da su joj pomogli. Mnogi su me zvali da se slikam pored nje u bolnici, nisam htjela, a ni mogla s gomilom pozera i lažnih prijatelja tada da je posjetim, nego sam željela sama i u miru da se ispričam s namučenom ženom, da je ohrabrim i dam podršku da izdrži. Jedino sam tu našu zajedničku fotografiju imala tada u telefonu i u tom posjlednjem pozdravu na Tviteru željela sam da se oprostim od nje. Ako sam bilo koga tom fotografijom uvrijedila, veoma se izvinjavam", napisala je Neda Ukraden.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI