Foto/ Džaba vam i trud i rad, ključ je u skidanju...

Ona svojim golišavim selfijima na Instagramu zaradi novce za koje vi rintate četiri dana u sedmici!

Lifestyle 06.10.15, 14:46h

Ona svojim golišavim selfijima na Instagramu zaradi novce za koje vi rintate četiri dana u sedmici!
Biti popularan na Instagramu i svakodnevno objavljivati selfije može vam donijeti više novca nego da radite četiri dana u sedmici, tvrdi model s društvenih mreža

 

 

Gabrielle Epstein (21) iz Gold Coasta u Queenslandu u Australiji ima više od 700.000 pratitelja na Instagramu i zarađuje hiljade dolara.

 

Naime, kada osoba na Instagramu prikupi više od 100.000 sljedbenika, kompanije profil počinju zamjećivati i koriste tu popularnost kako bi se promovirale i oglašavale, a često osim plaćanja dijele i poklone za promoviranje njihovih proizvoda.

 

instagram-djevojka-2

 

- Definitivno više zaradim od Instagrama nego radeći. Prije pola godine često sam putovala u Brisbane zbog posla i dok platiš 20 posto agenciji i sve poreze, kao modelu ostane ti jako malo - kazala je Epstein koja na svom profilu reklamira odjeću, nakit i kozmetičke proizvode koji su uključeni u njezine ljupke objave koje se tiču njezine svakodnevnice. Neke njezine fotografije imaju i više od 25.000 lajkova.

 

instagram-djevojka-3

 

Angažman je ključ za kompanije koje joj, kaže Epstein, mogu isplatiti stotine dolara za samo jedan post i hiljade za kampanje koje vodi sedmicama.

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI