Policija traga za ubicom

Ubistvo u Banjaluci: Na kućnom pragu likvidiran 33-godišnjak

Hronika 02.10.15, 08:20h

Ubistvo u Banjaluci: Na kućnom pragu likvidiran 33-godišnjak
U dvorištu kuće u Gundulićevoj ulici, u Banjaluci sinoć oko 23.00 sata nepoznata osoba ubila je tridesettrogodišnjeg Nebojšu Čubrilovića



Ubistvo je izvršeno upotrebom vatrenog oružja, potvrdili su iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka ne navodeći identitet ubijenog.



Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka zajedno s policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banjaluka, izašao je na lice mjesta, rukovodio vršenjem uviđaja i naložio preduzimanje svih neophodnih mjera i radnji u cilju identifikovanja i procesuiranja izvršioca i rasvjetljavanja krivičnog djela.



Mediji u Banjaluci su javili, pozivajući se na nezvanične informacije da je ubijeni Nebojša Čubrilović, narkodiler iz Slovenije koji je u kući, u čijem dvorištu je likvidiran, živio kao podstanar, navodi FENA.

 

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, u Čubrilovića je ispaljeno najmanje četiri do pet metaka ispred vrata kuće koja u vlasništvu Đurađa Regodića, koji je inače (su)vlasnik hotela "Talija" u centru Banjaluke.

 

S mjesta ubistva su izuzeti tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja, a naložena je i obdukcija tijela ubijenog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, potvrđeno je za agenciju Fena.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg; Foto: Nezavisne)

BLIN
KOMENTARI