Razvod će biti finaliziran ovog mjeseca

Selma Bajrami popustila: Konačno sam se dogovorila s Mujom oko starateljstva nad sinom

Showbizz 03.09.15, 14:15h

Selma Bajrami popustila: Konačno sam se dogovorila s Mujom oko starateljstva nad sinom
Postigli su dogovor da na sudu traže zajedničko starateljstvo nad sinom. Time će pjevačica konačno staviti tačku na bitku o skrbništvu nad nasljednikom koja traje godinu

 

Selma Bajrami vrlo rijetko snima duete. Ali kada se odluči na taj korak onda je, kako kaže, sigurna u taj posao. Tako je govorila i kada je prije desetak godina snimila pjesnu s Acom Lukasom koja se i danas jako dobro sluša.

 

Ovaj put „žena sirena" ukrstila je glas sa Enelom Palavra, mladom pjevačicom koja živi u Americi. „Mlađi, slađi" njihova je nova pjesma koju su protekle sedmice ekranizirale u Beogradu.

 

- Enela je jako lijepa i atraktiivna djevojka i dosta me pojavom i glasom podsjeća na mene iz mlađih dana, s početka karijere. U ovom slučaju sam sigurna da će pjesma postati popularnija kada ljudi vide spot. Dva savršena tijela (smijeh), baš kao dvije djevojčice. Hoćete reći da nije tako? Sve što je bilo viška skinula sam sa sebe, i ponosno pariram s puno mlađim kolegicama od mene - smješkajući se govori Selma.

 

Čini se, kako i sama kaže, da joj se u posljednje vrijeme dešavaju samo lijepe stvari. Uz ovaj novi duet, Bajrami je prije nekoliko dana sa svojim još uvijek zakonitim suprugom Mujom, konačno postigla dogovor oko starateljstva nad sinom Darisom.

 

Postigli su dogovor da na sudu traže zajedničko starateljstvo nad sinom. Time će pjevačica konačno staviti tačku na bitku o skrbništvu nad nasljednikom koja traje godinu.

 

- Mislim da je to najbolje rješenje kako se naš sin ni u jednoj situaciji ne bi osjećao ugroženo. Puno toga lošeg se izdešavalo u protekloj godini. Smatram da takav zreo dogovor može jedino biti plodonosan. Ne želim više prolaziti kroz težak period kakav je bio onaj dok nisam dobila pravo da sa sinom iz Austrije putujem u Bosnu - kaže Selma za Express, naglašavajući da će tokom septembra biti okončana i njena brakorazvodna parnica, čime će sudski staviti tačku na brak s Mujom.

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI