VIDEO/ Probajte da ne zaplačete

Malo je neugodno za gledati: Našli su se dvije godine poslije raskida i postavili jedno drugom brutalno iskrena pitanja

Zabava 02.09.15, 20:06h

Malo je neugodno za gledati: Našli su se dvije godine poslije raskida i postavili jedno drugom brutalno iskrena pitanja
Šta biste pitali svog bivšeg ili bivšu kada biste dobili priliku? Takvu priliku dobili su Ali i Andrew, a jedno od prvih pitanja koje se našlo na tapeti jest: “Zašto si me toliko puta prevario?”

 

Oni su bili zajedno sedam dugih godina, a onda su raskinuli. Dvije godine kasnije, našli su se licem u lice pred kamerama i postavili su jedno drugom brutalno iskrena pitanja o njihovoj vezi. Odgovori, emocije i suze podsjetiće vas kako izgleda prava ljubav i pravi raskid, a ne ono što gledate u holivudskim filmovima.

 

Njih dvoje su se našli u okviru projekta "The And" i imali su unaprijed pripremljena pitanja na karticama. Ipak, odgovori su više nego iskreni. Prvo pitanje je, izgleda, bilo najteže.

 

"Zašto si me prevario toliko puta?", pitala je Ali.

 

Iako je Andrew tvrdio da nikad nije imao seks a drugom djevojkom, priznao je da je bilo petinga i oralnog seksa sa drugim djevojkama. Najteži dio je bilo objasniti zašto.

 

- Interesovale su me... Druge opcije - promumljao je momak. Ovo je Ali posebno povrijedilo jer joj nije bilo jasno zašto sa njom nije probao sve što je želio, i uskoro su krenule prve, bolne suze.

 

Sljedeće pitanje: "Šta ti se najviše dopadalo u našoj vezi?"

 

- Naše male tradicije koje smo radili zajedno - rekao je odmah Andrew. Kao i svaki par koji je dugo zajedno, njih dvoje su vremenom napravili svoje običaje koji su se ponavljali, ali su u njima i te kako uživali.

 

Sljedeće pitanje se odnosilo na najljepšu uspomenu koji imaju iz vremena kad su bili zajedno, a Ali se sjetila kako je on jednom došao kod nje i krenuo da pleše sa njom, iako su tada već bili u lošim odnosima.

 

- Sjećam se da sam tada želio da te oženim - priznao je Andrew. Kroz suze, i Ali je priznala da je željela da se uda za njega, ali im nije bilo suđeno.

 

I na kraju - kada su ga pitali zašto i dalje želi da se druži s Ali, Andrew je imao kratak odgovor uz koji je jedva suzdržao suze: 'Jer mi stvarno nedostaješ.'

 

 

Cijeli ovaj, vrlo intimni, razgovor možete pogledati ispod:

 

 

 

 

(24sata.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZI/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI