Ko ih zavadi

Mile Kitić opasno se naljutio na Džinovića: Pukla stara ljubav...

Showbizz 02.09.15, 11:24h

Mile Kitić opasno se naljutio na Džinovića: Pukla stara ljubav...
Mile i Marta su mu, kako se priča, opasno zamjerio što nije došao na proslavu punoljetstva njihove kćerke Elene - piše Express

 

 

Do jučer su Haris Džinović i Mile Kitić bili nerazdvojni. Puno su se privatno družili, često zajedno igrali tenis, a sjećamo se i prošlogodišnjih poplava u BiH kada su njih dvojica udružili snage i posjetili nekoliko bh. općina gdje su novčano pomogli više od 30 porodica.


I samo u jednom danu "puklo" je njihovo prijateljstvo.

 

Kako Mile tako i njegova supruga Marta Savić zamjerili su Harisu što se nedavno nije pojavio na rođendanskom slavlju njihove kćerke Elene.

 

Oni su, o čemu smo već pisali, organizirali proslavu punoljetstva svoje nasljednice na koju su došli brojni pjevači. Svi oni s kojima se Mile i Marta privatno druže su se pojavili osim Džinovića i njegove porodice - piše Express.


Mile mu je, kako se priča, opasno zamjerio što se nije udostojio doći na njihovu svečanost.

 

Povrijeđen je jer ga je smatrao velikim prijateljem kojeg je očekivao na tom za njih vrlo značajnom događaju. Mile i Marta su učinili sve kako bi se njihova kćerka tog dana osjećala najsretnijom na svijetu. Ne znaju niti ih zanima koliko su novca potrošili na slavlje.

 

Bitno im je da su okupili drage ljude oko sebe i zajedno proslavili Elenino punoljetstvo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI