Stavili mu lisice umjesto burme

Mustafa K. iz Konjica došao u Budvu da se oženi, završio u zatvoru: Kakvu je samo priču izmislio...

Hronika 01.09.15, 10:56h

Mustafa K. iz Konjica došao u Budvu da se oženi, završio u zatvoru: Kakvu je samo priču izmislio...
On je lišen slobode kada je policija utvrdila da je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan

 

Konjičanin Mustafa K. (51), koji je u Budvu došao da upozna ženu svog života, umjesto kod matičara završio je u zatvoru.

 

On je lišen slobode kada je policija utvrdila da je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan.

 

Inspektori su posumnjali u njegovu verziju priče, jer je iznio nekoliko nelogičnih detalja.

 

"Rekao je da su ga napali, oteli mu lična dokumenta i 180 evra. Inspektori su krenuli u potragu za eventualnim napadačima, ali je utvrđeno da je sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu i da se ničeg ne sjeća. Uhapšen je i u konsultaciji sa tužiocem stavljeno mu je na teret krivično djelo lažno prijavljivanje", kazao je izvor iz istrage.

 

Konjičanin je na kraju priznao da je prije nekoliko dana stigao u Budvu da isprosi ruku djevojke koju je mjesec dana ranije upoznao preko društvene mreže Facebooka.

 

Ipak, kada ga je "voljena" sačekala u Budvi, stvari mu nisu izgledale kao na fotografijama koje je Budvanka dijelila na društvenoj mreži.

 

"Došao je na ideju da prijavi pljačku i napad kada je shvatio da to nije žena sa kojom želi da provede ostatak života. Rekao je da je ostao bez novca i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac i moći da se vrati u BiH", kaže sagovornik blizak istrazi.

 

Određen mu je pritvor do 30 dana.

 

(Vijesti.me, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI