STAVILI ČARAPE 'TAMO DOLE' I RAZRAHATILI SE

Mještane srpskog sela šokirao prizor: Grupa golih muškaraca trčala po njihovim njivama...

DEPO PLUS 01.09.15, 10:54h

Mještane srpskog sela šokirao prizor: Grupa golih muškaraca trčala po njihovim njivama...
Mještane sela Kožuar kod Uba juče je iznenadila grupa skoro potpuno obnaženih muškaraca koji su uz muziku trčali i igrali na njihovim njivama

 


- Poskidali su se, stavili čarape tamo dole i haos napravili! Prvo smo bili u čudu, nismo mogli da verujemo šta nas je snašlo, goli ljudi trče po selu. Na kraju smo se svi smejali - priča Saša Gajić, jedan od meštana.
 

 

Kako „Blic“ saznaje, riječ je o grupi od petnaestak mladića iz Engleske koji su došli u Srbiju da snime spot kao poklon drugu koji se za koji dan ženi. Na preporuku su izabrali okolinu Uba i zakupili imanje.


Gdje su mladi, tu je i šala, gdje je šala, tu je i koja rakijica više i... Dogodilo se šta se dogodilo. Seljani nisu mogli da povjeruju očima!


Kada je čula muziku, i gospođa Milanka s unukom je došla na njivu na kojoj su se okupili gosti iz Engleske.
 

- Ovo se u 50 godina nije desilo u Kožuaru! Pjevaju nešto, ništa ih ne razumijemo, ali igramo. Poslije nam je prišla jedna djevojka, zamolila nas da se sklonimo, kaže: “Sad će da se skinu”. Naopako! - priča gospođa Milanka, prijateljica meštanina Zorana Stanojevića, na čijem imanju je snimljen ovaj neobičan spot.


Domaćin imanja kaže da se “ekstra proveo”.
 

- To je haos bio! Komšije po plotu, gledaju šta je, ne razum‘u. Bubnjeve napravili od nekih kanti i buradi. Kad su opleli, jaoooo! - priča za “Blic” domaćin Stanojević.
 

Njegova supruga Danica pomagala je gostima da obezbijede “instrumente”, a onda je učestvovala i u koreografiji.
 

- Sve sam iz štale iznijela što je moglo poslužiti, a onda sam im se pridružila i igrali smo. Dok su još bili obučeni - kaže Danica.
 

Zoran dodaje da su gosti popili mnogo rakije, a da su nešto i odnijeli.

 

(Blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

BLIN
KOMENTARI