Pazite se njihove žaoke

(Pre)teški za vezu: Ova tri Zodijaka su najljubomorniji u horoskopu!

Zabava 31.08.15, 13:33h

(Pre)teški za vezu: Ova tri Zodijaka su najljubomorniji u horoskopu!
Blaži oblik ljubomore je primeran i dokaz je postojanja emocija. Ipak, oni teži oblici spadaju pod kategoriju patologije. Otkrijte u koju grupu spadate

 

Škorpija 

 

Ovo je primjer ekstremnih ljubomornih scena. I ne samo da je riječ o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su da naprave scenu kakavu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju. 

 

Bik 

 

U ovom slučaju se radi o jednom koktelu posesivnosti sa primjesama ljubomore. Nije li to isto, zapitaćete se. Ne baš. Bik voli da prisvaja stvari, ali i ljude i ne obazire se na konkurenciju. Ono što je njegovo mora biti samo njegovo ili će njegovo interesovanje za određenu osobu vrlo splasnuti. Nema deljenja, nema flertova. Fer plej. 

 

Lav 

 

Suviše ponosan sa vrlo naglašenim egom, Lav vodi računa da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije. Ukoliko bi osjetio da se nešto dešava iza njegovih leđa, ne bi najprije sebi mogao da oprosti. To sve dovodi u pitanje njegovu čast i renome. Ponekad ume reagovati vrlo burno i netaktično.

 

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI