DIRLJIV SUSRET U NJEMAČKOJ

Aca Lukas prvi put sa četverogodišnjom kćerkom od razlaza sa Sonjom...

Showbizz 30.08.15, 14:20h

Aca Lukas prvi put sa četverogodišnjom kćerkom od razlaza sa Sonjom...
Aca Lukas je vidio kćerku Viktoriju, koja je u srijedu napunila četiri godine, poslije petnaest dana otkako je njegova supruga Sonja, nakon odluke da se razvedu, otišla u Njemačku - piše Kurir

 

Naime, folk pjevač je, za naše manje upućene kolege, juče zaista otputovao u Diseldorf, gde se susreo s mezimicom, ali i još uvek zakonitom suprugom. On je u ovaj njemački grad stigao u ranim jutarnjim satima i pravo sa aerodroma otišao po Viktoriju i Sonju.


- Aca je jedva čekao da stigne u Diseldorf jer se uželeo Viktorije, koja mu je mezimica. Pošto nije bio s njom u srijedu, kad je djevojčica slavila svoj četvrti rođendan, on je sada iskoristio priliku da joj odnese poklone. Lukasu je malu dovela Sonja i to je ujedno bio njihov prvi susret otkako je on predao papire za razvod njihovog petogodišnjeg braka. Ponašali su se civilizovano, a njihova kćerka nije mogla da primeti da se među roditeljima nešto dešava - govori dobro obaviješteni izvor.

 

Kako dalje saznajemo, folk pjevač je s djetetom proveo dvadesetak minuta, a ponovnu priliku da se igra sa svojom mezimicom imaće već danas. On se dogovorio sa Sonjom da se vide prije nego što se vrati u Srbiju, ali na duže, kako bi i njih dvoje porazgovarali o svemu kroz šta prolaze. Folkerovi prijatelji ističu da mu je druženje s nasljednicom i te kako prijalo te da je izrazito pozitivno uticalo na njegovo raspoloženje.

 

U nadi da čujemo detalje vezane za susret sa kćerkom pozvali smo Lukasa.


- Stigao sam u Diseldorf zbog koncerta, a o privatnom životu ne želim da pričam - rekao je Aca za Kurir, dok se Sonja nije oglašavala.

 

Podsjećanja radi, Kurir je ekskluzivno objavio informaciju da se Aca Lukas i Sonja Vuksanović razvode, što su još uvijek zakoniti supružnici nedugo zatim i potvrdili. Sonja je spakovala kćerke i s njima otputovala u Njemačku kako bi se sklonila od pritiska javnosti.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI