Foto/ Kakva transformacija!

NIkolina Pišek, prirodna žena ili plastična lutka s bujnim grudima i očima? Zbog ove fotografije napali je fanovi...

Showbizz 30.08.15, 11:25h

NIkolina Pišek, prirodna žena ili plastična lutka s bujnim grudima i očima? Zbog ove fotografije napali je fanovi...
Fanovi su napali voditeljku da je plastična, a ona se brani da je sve na sebi korigovala s mjerom - piše Blic.rs

 

Nikolina Pišek je zapalila društvene mreže kada je objavila fotografiju na kojoj pozira na koncertu di-džeja Armina van Bjurena na Ibici.

 

Mnogi su prokomentarisali da sa 39 godina izgleda kao tinejdžerka, ali bilo je i onih koji su joj zamjerili da se transformisala i da sada liči na plastičnu lutku koja ima uzak nos i struk, krupne oči i bujne grudi. 

 

nikolina-pisek-2


 
- Zaista ne obraćam pažnju na takve komentare. Fotografije nikada nisu realna slika nas u prirodi. S druge strane, podržavam plastičnu hirurgiju u granicama normale i kada to ne pređe u nakaradnost. Hirurgija je kao vatra - dobar sluga, loš gospodar. Dobri hirurzi su kao umjetnici, razlikuju se od loših po tome što mogu sve s mjerom da urade. Kod mene je to slučaj - kaže Nikolina za „Blic“. 


Pitali smo je da li je sada zadovoljna svojim izgledom.

 

- Nijedna žena nije zadovoljna izgledom, pa tako ni ja. Ranije sam se više plašila starosti i željela sam na sve načine da je spriječim. Sada se najviše plašim bolesti, a što se korekcija tiče, možda ću ponovo uraditi nešto kad osjetim potrebu za tim - kaže voditeljka.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI