NE ZAPOSTAVLJAJTE IH

Frajeri priznali: Ovih osam stvari bi žene trebale (više) raditi u krevetu

DEPO PLUS 23.08.15, 18:40h

Frajeri priznali: Ovih osam stvari  bi žene trebale (više) raditi u krevetu
Baš kao što i mi žene imamo listu ‘želja’ za intimne trenutke, tako i muškarci dobro znaju što vole i što ih maksimalno uzbuđuje. Ovaj put otkrili su nam što točno vole doživjeti od partnerice i koje su navike ili potezi uvijek dobrodošli u krevetu

1. Priuštite mu super pogled. 'Znate, mi smo vam više vizualni tipovi. Zato volimo poze u kojima možemo dobro vidjeti sve što se događa. Moja žena više ni ne čeka da joj ja kažem koja mi je poza na pameti, već zna da su mi najveći gušt one u kojima ću moći vidjeti njezino tijelo.’ Tomislav (42)

 

2. Iznenadite ga. ‘Jednom me je cura tijekom ljetovanja odvela na skrivenu plažu i priuštila mi trenutke za pamćenje. Ne kažem da biste uvijek trebale raditi stvari zbog kojih nas može uhititi policija (smijeh), ali definitivno volimo sve vrste iznenađenja, sve ono što malo odstupa od standardne rutine.’ – Zlatko (33)
"Uvijek drage volje prihvaćam naredbe. Volim kad mi cura kaže ili pokaže što sve želi, što joj paše, što želi da joj radim. Preuzimanje inicijative je seksi, a ja sam tu da joj ugodim u potpunosti."

 

3.’Pomilujte’ njegov ego. ‘Vjerujem da se svakom muškarcu sviđa kada mu žena podilazi u takvoj situaciji. Volim kada u krevetu razgovara sa mnom kao da sam najbolji u svakom pogledu.’ – Ivan (27)

4. Pokažite mu što želite. ‘Uvijek drage volje prihvaćam naredbe. Volim kad mi cura kaže ili pokaže što sve želi, što joj paše, što želi da joj radim. Preuzimanje inicijative je seksi, a ja sam tu da joj ugodim u potpunosti.’ Marko (29)

 

5. Budite glasni. ‘Vjerovali ili ne, muškarci su zapravo dosta nesigurni u krevetu, čak i kada znaju što rade. Zato nam je bitno imati i audio potvrdu da žena uživa. Onda znamo da stvarno sve radimo kako treba’. Jakov (39)

 

6. Uspostavite kontakt očima. ‘Volim kada me gleda direktno u oči u ključnim trenucima. Ima nešto nevjerojatno u tome, to me totalno zapali, taj njezin izraz lica i pogled.’ Siniša (32)

 

7. Pokažite entuzijazam. ‘Nema ništa gore od potpuno nezainteresirane partnerice. Ti radiš, radiš i radiš, a s druge strane nema nikakve suradnje. Volim vidjeti malo entuzijazma ili barem dobiti nekakav odgovor na to što radim, odobravanje, što god.’ Lovro (40)

 

8. Upalite svjetlo. ‘Žene se uvijek opterećuju s tim jesu li dobro obrijale noge, stvaraju dramu oko trbuščića pa ugase svjetlo, a nama je sve to nebitno. To su stvari koje uopće ne primjećujemo. Jednostavno smo uzbuđeni zbog svega što se događa i samo želimo uživati u cijelom tijelu svoje partnerice. Zato nema ništa bolje od seksa uz upaljeno svjetlo.’ Krešo (35)

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI