FOTO/ Zabava nakon pretpremijere filma Nenada Đurića

Plejada poznatih faca na gala partyju za 'Hiljadarku': Nikola Kojo i ostatak ekipe 'zaglavili' do ranih jutarnjih sati

Zabava 19.08.15, 10:00h

Plejada poznatih faca na gala partyju za 'Hiljadarku': Nikola Kojo i ostatak ekipe 'zaglavili' do ranih jutarnjih sati
Vesela ekipa filma predvođena glavnim glumcima Nikolom Kojom, Milutinom Mimom Karadžićem i producentom Almirom Šahinovićem te brojni gosti nakon pretpremijere okupili su se u 'My Faceu' na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu

 

U okviru petog dana 21. Sarajevo Film Festivala i programa „Pretpremijere“ u Narodnom pozorištu Sarajevo je prikazan film “Hiljadarka” reditelja Nenada Đurića u kojem su uloge ostvarila i neka od najvećih imena regionalne kinematografije, poput Nikole Koje, Milutina Mime Karadžića, Branislava Trifunovića, Moamera Kasumovića, Aide Bukve...

 

Vesela ekipa filma predvođena glavnim glumcima Nikolom Kojom, Milutinom Mimom Karadžićem i producentom Almirom Šahinovićem te brojni gosti nakon pretpremijere okupili su se u 'My Faceu' na Vilsonovom šetalištu gdje je kompanija “Sinkro”, jedan od partnera i sponzora “Hiljadarke”, upriličila gala party.

 

Ugodno druženje počelo je iza ponoći i trajalo do ranih jutarnjih sati, a zvanice su u muzičkom programu zabavljali Ammara i Highway trio iz X Faktora, a na oduševljenje svih prisutnih zapjevala je i Ruža Efendić u pratnji Vlade Podanya.

 

Među poznatim još su bili prisutni i Jasna Ornela Bery, Senad Hadžifejzović, Enis Bešlagić koji je bio izuzetno raspoložen za slikanje i druženje sa svojim brojnim fanovima.

 

U prilogu Face TV-a pogledajte kako je bilo...

 

 

Podsjetimo, "Hiljadarka" je komedija rađena prema scenariju bh. pisca Zilhada Ključanina, a govori o rudarskoj romansi iz 1955. godine, dakle iz vremena Titove Jugoslavije.

 

U centru zbivanja je i rudar Atif Kulenović, čiji lik je izabran da bude na novčanici od 1000 dinara, ali i još jednoj Hiljadarki, lokalnoj prostitutki koja se zvala Pravda, a čija je cijena bila hiljadarka.

 

Nakon prvog prikazivanja na SFF-u, film seli u Banoviće gdje je sniman, a zatim će ga i filmski zaljubljenici širom BiH moći pogledati u kinima.

 

(DEPO PORTAl, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI