FOTO & VIDEO/ DŽANAN MUSA STIGAO KUĆI

Lijepo je bilo u Sarajevu, ali u Bihaću je sve gorjelo: Spektakl u režiji navijača 'Sile nebeske'

Sport 18.08.15, 22:11h

Lijepo je bilo u Sarajevu, ali u Bihaću je sve gorjelo: Spektakl u režiji navijača 'Sile nebeske'
Mladi košarkaš je strpljivo potpisivao košarkaške lopte i bacao ih u publiku, grlio se i fotografisao s navijačima koji su ga došli pozdraviti

Nekoliko hiljada građana Bihaća dočekalo je večeras svog sugrađanina, kapitena zlatne kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine Džanana Musu, javlja Anadolu Agency (AA). 

 

 Na gradskom trgu građani su priredili veliko slavlje uz vatromet kako bi pozdravili najboljeg igrača Evropskog prvenstva za kadete u Litvaniji. 

 

Pripadnici navijačke grupe "Sila nebeska" su priredili slavlje i u ulici gdje živi porodica Musa. 

 

Gradsko vijeće Bihaća nagradilo je mladog košarkaša stanom koji je dobio u trajno vlasništvo. 

 

"Bilo nam je predivno na dočeku u Sarajevu, ali sam jedva čekao da dođem među vas, moje rodne Bišćane. Hvala vam na svemu što ste od prvog dana bili uz mene. Bihać je najljepši grad na svijetu", kazao je Musa.

 

Mladi košarkaš je strpljivo potpisivao košarkaške lopte i bacao ih u publiku, grlio se i fotografisao s navijačima koji su ga došli pozdraviti, javlja Anadolija.

 

Na gradskom trgu Bišćani su priredili veliko slavlje uz vatromet. Poseban spektakl su odradili navijači “Sile Nebeske” ispred Džananovg stana, ispred koša gdje je sve započelo.

 

A kako je bilo pogledajte u video prilogu portala Bišćani.net:

 

(Anadolija/dh)

BLIN
KOMENTARI