Požurite po karte

Počela prodaja ulaznica za 21. Sarajevo Film Festival

Kultura 05.08.15, 11:00h

Počela prodaja ulaznica za 21. Sarajevo Film Festival
Slobodna prodaja pojedinačnih ulaznica za 21. izdanje Sarajevo Film Festivala (SFF) počinje danas u 11.00 sati u glavnom Box Officu (Bosanski kulturni centar), a maksimalan broj ulaznica koje je moguće kupiti za jednu projekciju je četiri

 

Kako su saopćili organizatori Festivala plaćanje ulaznica će se može izvršiti gotovinom na svim prodajnim mjestima, a u glavnom Box Officeu, kinu Meeting Point te Multipleksu Cinema City je plaćanje moguće izvršiti i kartično.

 

On-line prodaja ulaznica također počinje danas i moguća je putem zvanične web stranice SFF-a www.sff.ba, a maksimalan broj ulaznica koje je moguće kupiti za jednu projekciju je također četiri, dok se plaćanje može izvršiti putem e-pay sistema Raiffeisen Bank BH.

 

Za otvaranje Festivala cijena ulaznica za Ljetno kino HT Eronet koštat će 15 KM, a za zatvaranje 12 KM, a ostale projekcije osam KM, u Kinu Meeting point karte će koštati pet i šest KM, za projekciju filma koji će otvoriti Festival u Narodnom pozorištu karta će koštati 15 KM, dok će za dodjelu nagrada karta biti 20 KM, a ostale projekcije pet i osam KM.

 

Cijena ulaznica za Kino Novi Grad bit će dvije i pet KM, za Multipleks Cinema City četiri, pet i šest, a karte za sve projekcije u kinu Laško Summer Nights šest KM.

 

Od 14. augusta do 22. augusta ulaznice za filmske projekcije moći će se kupiti u Glavnom Box Officu od 11 do 19 sati, u Meeting Pointu od 11 do 23.30 sati, u Kinu Novi Grad od 10 do 12 i od 19 do 21 sat te u Multipleks Cinema Cityju od 11 do 22 sata.

 

Zavjesa na ovogodišnjem 21. Sarajevo Film Festivalu bit će podignuta 14. augusta, a 22. augusta Festival će biti zatvoren dodjelom zvaničnih nagrada "Srce Sarajeva" za najbolja filmska ostvarenja.

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI