FOTO/ Samo je falio striptiz

Kakve li ga sankcije očekuju: Gile ne zna šta radi kad ga dokrajči alkohol - pomuti mu se pamet, pa s bine dobacuje djevojkama

Showbizz 04.08.15, 12:01h

Kakve li ga sankcije očekuju: Gile ne zna šta radi kad ga dokrajči alkohol - pomuti mu se pamet, pa s bine dobacuje djevojkama
Skakao je, dobacivao djevojkama, bio na koljenima, ležao... Još se samo nije skidao... Ali da... to je publika baš u zavidovičkoj diskoteci vidjela prošle godine

 

Amar Jašarspahić Gile je jedan od rijetkih pjevača koji novinarima dobrovoljno „servira" sve loše o sebi, pa kada se pojavi neka negativna priča o njemu u medijima, onda za sve krivi novinare i počne se pravdati.

 

Za ono što je tokom proteklih dana priredio na nekoliko svojih nastupa i što je vidjelo hiljade ljudi, Gile ne može kriviti novinare, već samo sebe.

 

Jedan od tih nastupa je i onaj u diskoteci „Monaco" u Zavidovićima. Ruku na srce, Giletu niko ne može osporiti da ima odličan vokal, da dobro pjeva, da zabavi publiku... ali ono što radi između svega toga nimalo ne priliči jednoj javnoj osobi, piše Express.

 

Taj nastup Gile je počeo poprilično pijan. I nije krio da pije jer je i na bini, pored muzičara, držao bocu sa alkoholom za kojom je potezao svako malo. Kada mu je alkohol već pomutio pamet, počeo je da izvodi aktobacije po bini. Skakao je, dobacivao djevojkama, bio na koljenima, ležao... Još se samo nije skidao... Ali da... to je publika baš u toj diskoteci vidjela prošle godine! Ovoga puta je izostao njegov striptiz, ali su oni koji su bili tu bar vidjeli koliko može da popije.

 

Zbog nimalo lijepog ponašanja nekoliko puta je upozoravan i na tom nastupu, ali se na kritike nije obazirao. Nastavio je po svom.

 

Zadržao se Gile nakon nastupa u tom gradu jer je sutradan viđen na poznatom zavidovićkom izletištu i kupalištu Kamenica. I tada je bio poprilično „raspoložen"!

 

Ne treba iznenaditi ako na ovakve propuste odnosno greške burno reagira Saša Popović, prvi čovjek „Granda" jer je Gile „njegov" pjevač. Sankcije ga sigurno očekuju...

 

(Expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI