Zdravko Čolić otvoreno o protekciji

Kako su mi Turci zamalo došli glave...

Showbizz 04.08.15, 09:37h

Kako su mi Turci zamalo došli glave...
Čolić priznaje da je samo jednom iskoristio to što je poznat, kako bi imao protekciju i da zamalo zbog toga nije nastradao

 

Legendarni pjevač Zdravko Čolić, koji je prije tri dana održao spektakularan koncert u Budvi, gdje su hiljade žena i muškaraca plesali uz njegove hitove, otkriva kako mu šarm nije uvijek pomagao u životu.

 

On priznaje da je samo jednom iskoristio to što je poznat, kako bi imao protekciju i da zamalo zbog toga nije nastradao.

 

"U suštini, nisam nikada koristio svoje ime kako bih imao protekcije, mada me u inostranstvu ljudi nekada i ne prepoznaju. Sjećam se da smo jednom, kćerkica mi je tada bila mala, krenuli u Porto Karas na odmor, ali je na granici bila ogromna gužva. Carinik me je prepoznao i ponudio mi da stanem između neka dva turska šlepera, kako bismo što prije prošli carinsku zonu. Tako sam i uradio, ali su kamiondžije bile nervozne što sam parkirao između i htjeli su da me linčuju, a carinika nije bilo da me zaštiti. Kada su krenuli da se obračunaju sa mnom, pravdao sam se da me je nadležni pustio, ali džaba, nisu me slušali. Na sreću, sve se dobro završilo, ali sam ozbiljno mogao da nastaradam", otkriva Čola, koji trenutno odmara u Istri sa porodicom, a koji će od sredine avgusta nastaviti turneju.

 

Zdravko priznaje da ga je iznenadilo to što je na nastupu u Crnoj Gori među publikom vidio veliki broj muškaraca.

 

"Baš mi je drago da moja publika više nisu samo žene, već i ti neki momci od dvadesetak godina koji su plesali i pjevali sa mnom uglas. Volim svoj posao, ali mi je krivo što nema više koncerata po gradskim trgovima, jer ne mogu svi da plate ulaznice za koncert ili klub. Uvijek se trudim da, kada dogovaram nastup, tražim da cijena karte ne bude visoka", kaže Zdravko Čolić.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI