Novo poslovno partnerstvo

Direct Media postala vlasnik 10 posto kapitala Pink International Companyja

Biznis Klub 03.08.15, 21:00h

Direct Media postala vlasnik 10 posto kapitala Pink International Companyja
Direct Media d.o.o. postala je vlasnik 10 posto kapitala Pink International Company u cilju zajedničkog strateškog nastupa na inozemnim tržištima izvan granica zemalja regije, priopćila je večeras Pink International Company



O promjeni u vlasničkoj strukturi, Pink International Company je kroz ustaljenu zakonsku proceduru obavijestila Regulatorno tijelo za elektronske medije i druga nadležna tijela.



Kao najveći regionalni medijski sistem koji posluje u osam zemalja (Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Bugarskoj) i ima 14 godina uspješnog poslovanja u oblastima medija i komunikacija, Direct Media stjecanje 10 posto vlasništva u kapitalu Pink International Company vidi kao osnaživanje partnerstva koje će omogućiti značajnije poslovno povezivanje i prisustvo medijskih profesionalaca regiji na novim tržištima, priopćeno je iz te kompanije.



Pink International Company napominje kako će se o svim strateškim i programskim pitanjima korporacije odlučivati, kao i do sada, na razini Upravljačkog borda te kompanije, prenosi Tanjug.

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI