TAJNA VEČERA

Neda Ukraden ima novu ljubav? Cijelu noć provela s misterioznim muškarcem

Showbizz 01.08.15, 16:54h

Neda Ukraden ima novu ljubav? Cijelu noć provela s misterioznim muškarcem
Pjevačicu Nedu Ukraden, koja ljeto provodi u svojoj kući u Lepetanima, uslikali smo na tajnoj večeri u Twitu, kako uz hranu i piće uživa u društvu makratnog muškarca

Kako smo saznali, reč je investitoru koji je svoju jahtu usidrio u Porto Montenegro kako bi se te večeri našao sa ovom seksi bakom.

 

 

Njih dvoje su večer proveli u jednom od luksuznih restorana, gde su dugo razgovarali i ispijali najskuplja mediteranska vina, dok su im konobari donosili morske plodove i voćne salate. Neda nije skidala osmijeh sa lica, dok je blisala u plavoj haljini koja je isticala njenu figuru i preplanuli ten, a biznismen je palio cigaru za cigarom. Prijatno veče na obali mora Neda je iskoristila na najbolji mogući način. Pošto nas je zanimalo da li je to nova ljubav na pomolu, pozvali smo pjevačicu, koja nam je objasnila ko je muškarac sa kojim je tako ugodno sjedela satima.

 

 - Reč je o mom dugogodišnjem prijatelju koji je investitor. Već duže vreme planiramo da izgradimo zajedno apartmane na mom posedu u Lepetanima, jer pored kuće imam dosta slobodnog prostora. On se to veče usidrio u Porto, pa smo se našli kako bismo postigli finalni dogovor. Ostalo je da prikupimo još nešto od papira kako bismo dobili sve potrebne građevinske dozvole i izgradnja može da počne. Očekujem da već za sledeću sezonu apartamani budu gotovi i da će to biti prva godina kada ćemo ih izdavati - kaže Neda, koja se na primorju odmara u društvu ćerke Jelene, zeta i troje unučića.

 

Iako tvrdi da muškarac sa kojim je bila na tajnoj večeri nije ništa više od prijatelja, Neda nije željela da otkrije da li u njenom životu postoji čovjek u kojeg je zaljubljena.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI