EVO ŠTA ZNAČE

Imate li erotske snove? Niste ni svjesni koliko oni zapravo oktrivaju o vašem karakteru

Lifestyle 01.08.15, 10:27h

Imate li erotske snove? Niste ni svjesni koliko oni zapravo oktrivaju o vašem karakteru
Ako sanjate da se seksate znači da ste u stvarnosti zapravo slabo aktivni po tom pitanju

Sanjate li ikad nešto i o tome onda razmišljate cijeli dan? To vam se sigurno dogodilo bar jednom u životu. Posebne 'probleme' mogu nam zadavati erotski snovi, pogotovo oni zabranjeni.

 

Sanjali ste da vas je partner prevario, ili vi njega, a ne znate što to znači. U nastavku vam donosimo tumačenja najčešćih erotskih snova...

 

Sanjate kako se seksate

U stvarnosti ste zapravo slabo aktivni na tom polju. Vaši snovi zapravo znače da želite aktivniji seksualni život, a nemate ga.

 

Seks s nepoznatom osobom

Moguće je da ćete biti u kratkoj vezi, više nekakvoj ljetnoj romansi. Također, ovaj san znači da želite malo uzbuđenja u životu. Mozak vam poručuje da se opustite, preuzmete rizik i budete spontani.

 

Seks sa slavnom osobom

Ovakav erotski san ne mora uvijek značiti da zaista želite spavati s nekim slavnim. U pitanju je čežnja da osjetite malo zvjezdanog života. Ako je George Clooney vaš izabranik u snu, to može ukazivati na vašu potrebu za sigurnošću, novcem i muškarcem koji će vas u svemu štititi. Ako sanjate seks s Madonnom, to govori o vašem divljenju prema njoj, zbog sigurnosti i seksepila kojima zrači.

 

Seks u troje

Ako sanjate da imate odnos s više osoba znači da zapravo u životu želite više oslonaca, ali i da imate narušeno samopouzdanje. Ako sanjate da je u 'trojci' i dominantna žena, najvjerojatnije vam nešto nedostaje u emotivnom životu.

 

Seks s nekim 'zabranjenim'

Ako sanjate da imate spolni odnos s mužem svoje prijateljice, ženom svog bratića, šeficom ili šefom znači da vas je zaintrigirala ta osoba ili da vam je dosadno u vezi pa želite napraviti nešto neobično kako bi promijenili vaš ljubavni život.

 

Partner vas je prevario

Ako vas u snu partner/ica prevari, ne plašite se, takav san ne znači da se to događa i u stvarnom životu. Ovo znači da strahujete od napuštanja i od toga da će partner/ica raskinuti vašu vezu.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI