Uskoro i bračne vode?

Maca Diskrecija se pravo zaljubila: Ko je tamnoputi situirani Srbin koji ju je očarao?

Showbizz 27.07.15, 16:17h

Maca Diskrecija se pravo zaljubila: Ko je tamnoputi situirani Srbin koji ju je očarao?
Senada Nurkić poznata kao Maca Diskrecija završila je svoju potragu za idealnim muškarcem. Bosanska starleta koja se proslavila u rijalitiju “Parovi” je zaljubljena u jednog momka iz Srbije, a upoznali su se na njenom nastupu u Novom Sadu - piše Alo

 


Još dok je boravila u luksuznoj vili u Zemunu, Maca je pred kamerama pričala koliko joj se dopadaju naši muškarci, a sada je imala tu sreću da sa jednim uplovi u ljubavnu vezu. Ona ne krije da je jako sretna, ali ime svog novog dečka ne želi da otkrije.

 


- Mnogo sam se zaljubila u jednog dečka iz Srbije. On nije poznat javnosti, pa ne bih da otkrivam njegovo ime, ali je jako skroman i lijep. Upoznala sam ga na mom nastupu u Novom Sadu prije nekoliko nedjelja. On je crn, situiran, lijepo građen i ima 29 godina. Dosta sam vam rekla o njemu - kaže Diskrecija i obašnjava zašto voli momke iz Srbije.


 

- Meni su Srbi najljepši muškarci. Bila sam i sa Njemcima, Hrvatima, Bosancima, ali su mi Srbi ekstra. Stvarno sam očarana i zaljubljena - kaže Senada.

 

Pošto nije željela da otkriva previše detalja, od izvora bliskog starleti saznali smo da bi uskoro mogla da se desi i vjeridba.


- Maca prosto blista otkako ima dečka. Bukvalno ne skida osmijeh sa lica i non-stop priča o njemu. Poslije njenog nastupa u Novom Sadu oni su počeli da se dopisuju, a zatim su se vidjeli i započeli ljubavnu vezu. Njihov odnos je toliko ozbiljan da će uskoro vjerovatno doći i do veridbe, ali otom-potom - kaže nam Macin dobar prijatelj.

 

Inače, Senada je nedavno snimila i svoju prvu pjesmu, koja se zove “Diskretno”. Ona će za nekoliko dana otputovati u Crnu Goru, gde će snimiti i spot, a jedva čeka da publika čuje njenu numeru.

 

(alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI