FOTO/ Pokazala više nego dotad

Optužili je da je fotošopirala svoje novo tijelo, ona im odgovorila OVOM fotografijom

ŽENA iN 22.07.15, 12:02h

Optužili je da je fotošopirala svoje novo tijelo, ona im odgovorila OVOM fotografijom
Iako kaže da joj to nije bilo nimalo lako, ona im je na sve to odgovorila sljedećom fotografijom

 

Frizerka i vizažistica s Novog Zelanda pronašla je način da ušutka trolove koji su je optužili da je lažirala fotke na kojima je vidljiv njen gubitak kilograma tako što im je pokazala još više nego dotad.

 

debljina-mrsanje-transformacija

 

Tačnije, Simone Pretscherer na Instagramu je objavila selfije koji prikazuju transformaciju njezinog tijela nakon stroge dijete i programa vježbanja (naslovna fotografija), da bi na to dobila komentare da je fotke obrađivala kako bi izgledala bolje. Kritičari su je optužili za uljepšavanje fotki, navodeći kao "dokaze" drukčiju boju njezine kose i nepostojanje viška kože.

 

A iako kaže da joj to nije bilo nimalo lako, ona im je na sve to odgovorila sljedećom fotografijom.

 

debljanje-mrsanje

 

Uz nju je napisala: "Na ovom sam putovanju pokušala biti iskrena cijelo vrijeme i pokušala ljudima govoriti što se točno događa pa me pogodilo kad ste mi rekli da sam fake. Da, imam višak kože i strije, ali ne osjećam potrebu da ih pokazujem na svakoj fotki koju objavljujem online. I prije sam ih pokazivala pa da ste se potrudili proći kroz moje postove, mogli ste to vidjeti. I da, moja kosa i obrve su drukčije boje, budući da se vraćam na plavo".

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI