VIDEO/ SJEĆATE LI GA SE?

Bio je najveći seks simbol devedesetih, žene su ludjele za njim, a onda je potpuno propao

Mediji 14.07.15, 17:39h

Bio je najveći seks simbol devedesetih, žene su ludjele za njim, a onda je potpuno propao
Čuveni glumac Lorenco Lamas povukao se iz šou-biznisa i danas se bavim sasvim drugim poslom

Stariji ljubitelji sedme umjetnosti sigurno se sjećaju glumca Lorenza Lamasa (57). Svoju karijeru započeo je kao dječak, a prve značanije uloge dobio je krajem sedamdesetih, kada se pojavio u filmu “Brilijantin”.

 

Vrhunac slave dostigao je osamdesetih i devedesetih godina.

 

Publika širom sveta ga pamti po ulozi u sapunici “Falcon Crest”, u kojoj je igrao Lensa Kamsona.

 

Pogledajte kako je Lorenco glumio u ovoj seriji iz osamdesetih:

 

 

Naravno, Lorenco Lamas je igrao i u čuvenoj seriji “Renegade” (“Odmetnik”), koja se emitovala u periodu od 1992. do 1997. godine. U ovom ostvarenju glumio je Rino Reinsa, bivšeg policajca koji bori protiv nepravde.

 

 

Lorenco je bio pravi zavodnik, a žene su ludjele za njim. Ali, njegova slava je počela da nestaje početkom devedesetih godina prošlog vijeka.

 

Lamas je slabo dobijao uloge, a na kraju prestao da glumi i povukao se. Danas radi kao pilot za jednu kalifornijsku kompaniju, a navodno je dva puta bio prisiljen da proglasi bankrot.

 

U emisiji “Oprah” voditelljice Oprah Winfrey Lorenco je otkrio za čim žali:

 

– Najviše žalim što sam svoj uspjeh uzimao zdravo za gotovo kada sam bio mlad. Mislio sam da će moja glumačka karijera trajati vječno i nisam smatrao da će se ona završiti kada budem imao 41 ili 42 godine – rekao je Lamas i nastavio:


– Konstantno sam radio od svojih ranih dvadesetih. Uvijek sam dobijao uloge u serijama i filmovima, jer su me stalno zapošljavali. Žao mi je što sam tu tešku lekciju naučio tek sa 40 godina. Žalim što nisam pripremio za kraj svoje karijere i štedio. Trošio sam novac na vile i avione, na stvari koje mi nisu bile važne – naveo je on.

 

Pogledajte šta je sve rekao Lorenzo Lamas:

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI