PROVJERITE

Deset znakova da niste 'iskompleksirani' svojim tijelom

Lifestyle 04.07.15, 18:25h

Deset znakova da niste 'iskompleksirani' svojim tijelom
S godinama raste naše samopouzdanje, baš kao i svijest o tome da je naše tijelo posebno takvo kakvo jest i da prema njemu ne treba biti previše kritičan

Donosimo vam listu znakova koji pokazuju da volite svoje tijelo i uopće se ne zamarate pokojim dodatnim kilogramom ili šlaufićima.

 

1. Ne zamarate se brojkom koju pokazuje vaga. Znate da jedete zdravo, osjećate se sjajno i samo vam je to važno.

 

2. Ne skrivate tijelo. Nekada ste vezali košulju oko struka kako biste sakrili guzu i trbuh, a sada ponosno pokazujete tijelo jer ste ponosni na obline.

 

3. Udovoljavate svojim potrebama. Tijelu dajete ono što mu je potrebno, a ponekad su to dvije-tri kriške torte uz nekoliko kuglica sladoleda.

"Volite vježbati, ali ne radite to da biste promijenili tijelo. Vježbate jer se zbog toga dobro osjećate i jer to doprinosi vašem zdravlju. "

 

4. Ne obazirete se na negativne komentare o svom tijelu. Ako netko ima problem s vašim tijelom, onda je to njihov problem, a vi se time ne zamarate i ignorirate zlonamjerne 'kritike'.

 

5. Prolazite pored ogledala i udijelite si kompliment. Koji komad, riječi su s kojima se počastite kada pogledate svoj odraz u ogledalu.

 

6. Ne zamarate se veličinama odjeće. Birate ono što vam najbolje stoji, a broj tj. veličinu ignorirate jer znate da one nisu pouzdane.

 

7. Volite vježbati, ali ne radite to da biste promijenili tijelo. Vježbate jer se zbog toga dobro osjećate i jer to doprinosi vašem zdravlju. 

 

8. Ne slušate savjete o tome koja odjeća odgovara vašem tipu figure. Tko kaže da ne možete nositi vodoravne pruge jer one proširuju?

 

9. Vodite ljubav s upaljenim svjetlom. Ne gasite svijetla jer se nemate čega sramiti, zašto biste skrivati svoje tijelo?

 

10. Ne uspoređujete se s drugim ženama. Sve su žene različite i svaka posebna na svoj način i zato ne uspoređujete svoje s tijelima drugih žena.

 

 

(dnevnik.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI