VIDEO/ SVAŠTA

Prelijepa glumica tvrdi: Vodila sam ljubav s duhom, bilo je super!

Showbizz 04.07.15, 16:11h

Prelijepa glumica tvrdi: Vodila sam ljubav s duhom, bilo je super!
Natasha Blasick, ukrajinska glumica s američkom adresom koja je prvu zapaženiju ulogu ostvarila u filmu Death of Devil iz 2009. godine, izjavila je na nacionalnoj televiziji da je dvaput vodila ljubav s - duhom

Blasick je iskustva opisala kao ugodna, pa napomenula da su joj dala odgovore na pitanja o postojanju zagrobnog života.

 

- Ležala sam sama u krevetu te osjetila da je netko ušao u sobu. Nisam ga mogla vidjeti, ali sam iznenada osjetila da me dodiruje. 

 

- Ruke tog entiteta su me gurale protivno mojoj volji, na sebi sam osjetila i težinu tijela, no odlučila sam se prepustiti jednom nakon što me prošao osjećaj zbunjenosti.

 

- Bilo je to ugodno iskustvo, uživala sam u njemu - izjavia je Blasick, čiji je doživljaj u knjigama poznat pod pojmom spektrofilija (osjećaj uzbuđenja u prisustvu duha, op.a.).

 

Je li Blasick pritom govorila istinu ili je samo željela na sebe privući pažnju ne želimo suditi, ali za kraj možemo dodati još jedan zanimljiv podatak koji je moguće naći na YouTubeu.
Glumica je prije četiri godina dala intervju u kojem je kazala da je kao tinejdžerica imala iskustva s izvanzemljanima, te tada prepričala da su ona i njezin otac svojedobno vidjeli nepoznati leteći objekt samo metar iznad njihovih glava.

 

Interakcije s članovima posade nije bilo.

 

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI