Video/ Burna filmska noć na CTV

Veče Johna Carpentera: Uživajte u vrhunskim trilerima i zavirite u napet svijet vampira i vanzemaljaca

Mediji 03.07.15, 11:55h

Veče Johna Carpentera: Uživajte u vrhunskim trilerima i zavirite u napet svijet vampira i vanzemaljaca
Večeras uživajte u najboljim ostvarenjima poznatog američkog reditelja Johna Carpentera kojeg smatraju kultnim majstorom filmova strave i užasa

 

They Live/Oni žive – u 20:10 sati


1988., SAD, 93 min., triler, akcija


Uloge: Roddy Piper, Keith David, Meg Foster


Građevinski radnik George Nada (Roddy Piper) stiže u Las Angeles u potrazi za boljim životom. Sasvim slučajno nailazi na neobične naočale zahvaljujući kojima uspije spoznati kakva je zapravo realnost. Noseći ih Nada otkriva kako mediji i vlada na svakom koraku bombardiraju "obične" građane propagandnim porukama kojima ih drže u pokornosti. Specijalo svojstvo naočala omogućti će Nadi da razlikuje obične ljude od izvanzemaljaca maskiranih u ljude koji zapravo vladaju svijetom.

 

 

Vampires/Vampiri  – u 21:40 sati


1998., SAD, 108 min., horor akcija


Uloge: James Woods, Daniel Baldwin, Sheryl Lee


Crkva odavno zna da vampiri postoje, međutim, otkriveno je da jedno brojno i izuzetno jako leglo vampira želi da uništi čovječanstvo. Vatikan u tajnosti upošljava tim lovaca na vampire koje predvodi Jack Crow da ih potraže i unište prije nego što ovi pronađu raspeće koje im je potrebno da ostvare svoj cilj.

 

vampir

 

Prince of Darkness/Knez tame – u 23:30 sati


1987., SAD, 102 min., horor


Uloge: Donald Pleasence, Lisa Blount, Jameson Parker


Na poziv jednog svećenika (D. Pleasence) profesor Birack (V. Wong) dovodi svoje učenike u crkvu u Los Angelesu u kojoj je otkrio predmet koji ga ispunjava radoznalošću i strahom. Ti će osjećaji ubrzo obuzeti i sve ostale, osobito kad se počnu događati stvari koje nitko nije mogao ni naslutiti - događaji drevnog podrijetla, ali kobnih posljedica u današnjem vremenu.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI