Još jedno priznanje

Mtel najveća komapnija u BiH po neto dobiti u 2014. godini

Biznis Klub 01.07.15, 14:03h

Mtel najveća komapnija u BiH po neto dobiti u 2014. godini
Privredna štampa d.o.o. Sarajevo povodom izdavanja specijalnog izdanja Poslovnih novina „100 najvećih u BiH“ i u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom BiH organizovala je 1. jula 2015. godine u Sarajevu, dodjelu priznanja najuspješnijim kompanijama u BiH, prema rezultatima poslovanja u 2014. godini

 

Tom prilikom kompanija Mtel dobila je priznanje za zavidno prvo mjesto za najveću kompaniju po neto dobiti u 2014. godini.

 

Priznanje je portparolu kompanije Mtel, Milici Stojaković, uručio Nemanja Vasić, predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH. 

 

Milica Stojaković  je izjavila da se kompanija Mtel  od prošle poslovne godine nalazi na mjestu finansijskog lidera u branši u BiH što je velika čast i dodala: „Ovakve nagrade i priznanja su dodatni razlog za zadovoljstvo i motivacija da se još više podigne ljestvica poslovnog uspjeha.“ 

 

priznanje

 

U sklopu ovogodišnjeg zvaničnog programa „100 najvećih u BiH“ održana je i panel diskusija na temu „100 najvećih u BiH u svjetlu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju BiH Europskoj uniji“.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI