Životna drama poznatog hitmejkera

Nazif Gljiva poslije infarkta: Pravi prijatelji se poznaju u nevolji...

Showbizz 30.06.15, 09:19h

Nazif Gljiva poslije infarkta: Pravi prijatelji se poznaju u nevolji...
Nakon što je prošlog mjeseca preživio akutni srčani udar, te mu ugrađena dva stenta, naš hitmejker Nazif Gljiva se odmara u svom domu - piše expressmag.ba

 

Supruga Sada i sinovi Damir i Emir su mu pri ruci u svaka doba, a Nazif, iako navikao obavljati sve sam, ipak je dosta svojih obaveza prebacio na porodicu.

 

Kaže da se osjeća dobro, kako koji dan. Ne krije da se prepao zbog svega što ga je zadesilo, ali se polako navikava na novi način života, posebno na režim ishrane koji mu je doktor strogo naredio. A kako bi sve išlo po doktorskim preporukama brine se Nazifova desna ruka, supruga Sada koja pazi da njenom mužu ništa ne usfali.


A o tome koliko ga je ljudi nazvalo, posjetilo... nema, kaže Nazif, ni broja. No, Jasna Ljevo ex. Konjević je prijateljica koja je tu za sve što im treba. Prava prijateljstva se, priča nam Gljiva, uglavnom potvrde u nevolji.


- Ma, Jasna je naša dugogodišnja prijateljica tako da nisam ni sumnjao da će baš ona u svaka doba biti tu za mene, ali i moju porodicu. Često me posjećuje, smijemo se i ona je ta koja mi vraća onaj moj veseli duh koji me, hvala Bogu, nije i neće napustiti. Šalio sam se pa joj se zahvalio što mi i ona nije kupila banane i narandže nego, brate, da promijenimo malo uz trešnje i jagode - u svom prepoznatljivom stilu nam je rekao Nazif Gljiva.   


Naravno, ta posjeta nije mogla proći bez unuka Armana koji, čini se, najviše voli dedu pa stoga i ne čudi što se ne odvaja od njega.


S druge strane, Jasna ne napušta prijatelje u nevolji. Kaže da je uz njih i u dobru i u zlu.


- Godinama se družimo i razumljivo je bilo da ću biti uz Nazifa i tim teškim momentima za njega. Hvala Bogu pa je sve dobro prošlo, biće Nazif opet onaj stari - rekla nam je kratko Jasna.

 

(expressmag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 
 

BLIN
KOMENTARI