Foto i video/ Estradna romansa sa X- faktorom

Ko je Jelena Čabarkapa, ljepša polovina s kojom Amel Ćurić razmjenjuje nježnosti?

Showbizz 22.06.15, 14:19h

Ko je Jelena Čabarkapa, ljepša polovina s kojom Amel Ćurić razmjenjuje nježnosti?
O spektakularnoj pobjedi 35-godišnjeg Amela Ćurića na najvećem regionalnom muzičkom takmičenju X-Factor Adria 2015. ne prestaje se pričati, no znate li ko je ljepša polovina nadarenog pjevača koja ga je tokom svih nastupa nježno bodrila?

 

Talentovani Amel Ćurić iz Gračanice već je godinu dana u sretnoj ljubavoj vezi sa 28-godišnjom Jelenom Čabarkapom, Sarajkom koja je prošle godine svoju pjevačku karijeru gradila u showu ZMBT.

 

Nakon sinoćnje pobjede na X-Factoru, Amel je izjavio da će prva stvar koju će uraditi biti da odvede Jelenu na ručak, ali više od toga nije htio otkrivati.

 

Ipak u javnosti stalno kruže priče da su sretno zaručeni. Ono što je pak izazvalo najveći skandal su optužbe kojima su zasuli Jelenu nakon što je stigla do finala ZMBT-a, po kojima joj je obznanjivanje veze s Amelom itekako pomoglo da dođe do finala. Jelena je, pak, sve to negirala...

 

jelena-cabarkapa-i-amel-curic

 

Kako bilo, Jelena kaže da da mnogo voli šarmantne muškarce pa ju je očito to osvojilo i kod Amela. U svoje slobodno vrijeme, osim što strasno ljubi, Jelena je velika ljubiteljica filmova i to ponajviše romantičnih komedija, a također mnogo uživa i u čitanju knjiga o drevnim civilizacijama.

 

Pjevanje i interes za umjetnost nisu jedine stvari koje voli ova mlada zvijezda u usponu. Osam punih godina trenirala je odbojku, ali i rekreativno igrala fudbal!

 

Jelena je svog muškarca, osim uživo, sinoć srčano bodrila i na Facebooku pozvavši sve da navijaju za njega, međutim, Amel nije jedini važan muškarac u njenom životu.

 

Posebnu ljubav, kako kaže, Jelena osjeća za svog tatu koji ju je i uveo u svijet muzike.

 

Više o ljubavi i karijerama ovog bh. estradnog para saznajte u TV prilogu :

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

***********************

Pogledajte bonus video!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI