VIDEO/ OSRAMOTILA VODITELJA

Ivan Ivanović se nabacivao Karolini Gočevoj, a ona ga brutalno 'ohladila' jednom rečenicom

Showbizz 31.05.15, 16:46h

Ivan Ivanović se  nabacivao Karolini Gočevoj, a ona ga brutalno 'ohladila' jednom rečenicom
Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" ugostio je makedonsku pevačicu koja je trenutno bez emotivnog partnera. Pogledajte kako je Ivan hteo da je "osvoji" Karolinu, i kako mu je ona odgovorila

Ivan Ivanović ugostio je prije nekoliko dana pjevačicu Karolinu Gočevu. Voditelj emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i makedonska muzička zvijezda pričali su o svojim emotivnim statusima i žalili se kako je teško naći nekog kada si javna ličnost.

 

I onda je Ivan stupio na scenu.

 

– Realno, kada pogledaš sada, na primjer, kada bi neko htio da bude s tobom… Koliko putovanja imaš mjesečno? Imaš dvadeset dana putovanja, sigurno…Pjevaš, svi ti prilaze, čovjek ne može da se prošeta s tobom nezapažen… Tebi je jedino rješenje da nađeš nekoga ko je iz drugog grada ili  izdruge države – rekao je Ivanović Gočevoj, i nastavio:

 

– Ako bi ti, hipotetički gledano, našla nekoga iz druge države. Eto, najbliža ti je Srbija. Tu bi bilo dosta važno da taj neko dobro razumije javni život, da bude neko iz javnog života. Ali, ne bi bilo dobro da bude pjevač, jer između pjevača uvek postoji neka…. Nije dobro da bude iz benda jer se onda praktično nikada ne razdvajate, stalno ste zajedno. Realno, ostaje ti televizija kao jedino rješenje – naglasio je voditelj, aludiravši na sebe.

 

A onda je usledio odgovor Karoline Gočeve:

 

– Pa možda i razmislim o tome. Ako znaš nekog, lijepog, slobodno. Ali, znaš šta… Da bude metar devedeset visok – rekla je pjevačica, i tako Ivanu odmah sklonila osmijeh sa lica:

 

– To je tako neozbiljno – rekao je Ivanović.

 

Pogledajte snimak:

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI