U 'Parovima' prevršili svaku mjeru

Perverzne orgije s flašom: Dok je Maca namještala zavjesu, prišli joj Jovan i Gastoz...

DEPO PLUS 30.05.15, 13:18h

Perverzne orgije s flašom: Dok je Maca namještala zavjesu, prišli joj Jovan i Gastoz...
U trenutku dok je Maca bila savijena, "vitez iz Topole" joj je prišao i počeo da mazi ispod haljine, a Senada se nije bunila, već se samo smješkala

 


Jovan Ivović i Nenad Marinković Gastoz odlučili su da zadovolje Senadu Nurkić Macu, i to plastičnom flašom!


Da im ne manjka inspiracije kada je riječ o seksu, te da uz malo alkohola to pređe svaku granicu, pokazali su u više navrata, ali noć između četvrtka i petka prijetila je da preraste u perverzne orgije.


Dok je Maca stajala na krevetu i pokušala da namjesti zavjesu, Jovan i Gastoz su iskoristili priliku da uživaju u pogledu na njenu zadnjicu, koja je sijevala ispod kratke suknjice. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su odličili da je uvuku u seksualnu igricu koju su usput smislili.


U trenutku dok je Maca bila savijena, "vitez iz Topole" joj je prišao i počeo da mazi ispod haljine, a Senada se nije bunila, već se samo smješkala. Kako bi se i on malo "omrsio", Nenad je odgurnuo Jovana i jednom rukom uhvatio Macu, a drugom joj podigao haljinicu.


Za to vrijeme, Jovan je uzeo plastičnu flašu od litar i po koja je stajala na noćnom stočiću i iz koje piju vodu i počeo grlić da gura u Senadinu guzu. Dok je pokušavala da se otme iz Gastozovog narčja kako bi odgurnula Jovanovu ruku i flašu, vrištala je.


"Nemoj tako da me ka.aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju", vikla je starleta, pa su je Ivović i Marinković pustili.


Maca je brzo povukla haljinicu koju su joj pomjerili i pobjegla od njih dvojice. Očigledno su Nenad i Jovan preozbiljno shvatili Macino zapomaganje da joj fali seks, pa su odlučili da je pošto-po to zadovolje.

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI