FOTO/ NOĆ LJEPOTE U ORAŠJU

Izabrana najljepša djevojka Posavine u 2015. godini - Amanda Vrdoljak iz Domaljevaca

Nedjeljni magazin 25.05.15, 13:09h

Izabrana najljepša djevojka Posavine u 2015. godini - Amanda Vrdoljak iz Domaljevaca
Titulu najljepše ponijela je Amanda Vrdoljak iz Domaljevaca... Lentom prve pratilje okitila se Lejla Muminović, dok je druga pratilja Jelena Jovanović

 

U petak, 22. maja, u Orašju je održano prvo kantonalno takmičenje za izbor Miss BiH 2015, a birala se najljepša djevojka Posavskog kantona.


Domaćin ove manifestacije bio je trgovačko-zabavni City Center In Orašje, koji duži niz godina osavremenjuje život Orašja i cijelog Posavskog kantona. Mnogobrojnoj publici i ocjenjivačkom sudu predstavilo se 14 finalistica iz ovog kantona, a titulu najljepše ponijela je Amanda Vrdoljak iz Domaljevaca.

 

miss-posavine-2015-1
miss-posavine-2015-2

 

Lentom prve pratilje okitila se Lejla Muminović, dok je druga pratilja Jelena Jovanović.


Uz 14 finalistica iz cijelog kantona, na pozornici City Center In Orašje u zabavnom programu nastupio je Igor Vukojević, koji je ovom prilikom predstavio svoj novi album "Idu godine", što je osmi samostalni album popularnog pjevača iz Doboja.

 

miss-posavine-2015-4

 

Izbor za Miss Posavskog kantona otvorila je duetska pjesma "Pedeset" sa Gocom Tržan, a nakon toga nastupili su drugi muzički gosti, uz revijalni program u kome su najljepše djevojke Posavine pokazale najnovije kolekcije modnih kuća Sport Vision, Deichmann obuće, Mana, Varteks i Bellisima, dok su profesionalni modeli "Udruženja manekena i modnih kreatora Bosne i Hercegovine" prikazali kolekciju nakita Katice Baotić i modne kuće Wenice.

 

miss-posavine-2015-2

miss-posavine-2015-3

 


Posebne gošće izbora za Miss Posavskog kantona bile su Suada Kukuljević iz Orašja, prošlogodišnja pobjednica ovog natjecanja, i Samra Šakanović, Miss Posavine 2013. godine, koje su ovogodišnjim pobjednicama uručile lente.

 

miss-posavine-2015-3

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)

 

BLIN
KOMENTARI