Neće vam moći odoljeti

Igrajte 'prljavo': Šest maestralnih poteza u seksu koji će ga baciti na koljena!

DEPO PLUS 23.05.15, 12:23h

Igrajte 'prljavo': Šest maestralnih poteza u seksu koji će ga baciti na koljena!
Za radne sedmice možda nemate vremena za predigru, ali kad je vikend izgovora nema! Već večeras isprobajte igrice koje većina parova smatra najboljim zagrijavanjem za sami seksualni čin. Ovih šest poteza obožavat će oba partnera, ali posebno će oduševiti frajere

 

1. Stavite povez oko očiju


Svežite jedno drugome poveze oko očiju i tako lišeni osjeta vida međusobno se razodjenite. Vrhovima prstiju ili koristeći perce lagano se dodirujte istražujući tijelo jedno drugome što će vam pružiti ultimativnu ekstazu. 

 

2. Odjenite se seksi


Preko tjedna možda ne nosite seksi veš, ali zato vikend začinite izazovnim donjim rubljem ili odjenite seksi komad koji otkriva malo kože i mami partnera. Ako ste posebno ambiciozni prerušite se u  francusku sobaricu, zečicu ili super junakinju. Budite još odvažniji i počastite partnera spontanim striptizom. 

 

3. Iznenadite ga masažom tamo dolje


Odvažite se probati i jednu neočekivanu pa čak i riskantnu igricu - masažu partnerova anusa. Na vrh prsta i na anus stavite malo lubrikanta te prstom lagano kružite unutar anusa. Savinite prst prema gore i lagano pritisnite. Ovim potezom svog muškarca izbezumit ćete od ekstaze.

 

4. Dirajte svoje tijelo 


Senzualno se milujte njegovim penisom između grudiju i po drugim dijelovima svoga tijela, uzmite njegov prst i dodirnite njime svoju bradavicu,... Zadirkujte ga nudeći mu djeliće onoga što slijedi.

 

5. Budite šefica


Recite partneru da legne te mu zavežite ruke. 'Napalite' ga lagano mu grickajući uho pa prijeđite na ključnu kost, bradavicu, pupak i zdjelicu, a zatim se vratite gore i grickajte mu usne. Pitajte ga sviđa li mu se što radite, a on će vas bez sumnje moliti za još. Predajte mu se potpuno.

 

6. Sve je dozvoljeno – osim ruku


Recite partneru da vam može raditi što god želi, ali ne koristeći ruke. Tako ćete testirati njegovu kreativnost i iznenaditi se što sve muški um može smisliti da vas uzbudi bez da vas dira rukama. Pripremite se na uzdahe uživanja kakvo još niste doživjeli.

 

(zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI