Zašto biste patili, ima lijeka

Imate problema s erekcijom? Riješite to jednostavnim potezom jednom zauvijek!

Lifestyle 23.05.15, 10:46h

Imate problema s erekcijom? Riješite to jednostavnim potezom jednom zauvijek!
Naučnici vjeruju da kofein pomaže opuštanju arterija u penisu čime se povećava protok krvi, dijabetičarima kafa ne pomaže jer su najrizičnija skupina


Problem s erekcijom riješit će ispijanje dvije kafe svaki dan
 
Muškarci koji popiju između 85 mg i 170 mg kofeina dnevno imaju 42 posto manje izglede da će im život zagorčavati erektilna disfunkcija, pokazuju studije.

 

Naučnici Sveučilišta u Teksasu objašnjavaju da bi to bilo oko dvije, tri šalice kafe dnevno. 


Ne treba odmah zaključiti da bi još veća količina kafe napravila čudesa u krevetu. Naime, između 171 mg i 303 mg kofeina dnevno umanjit će rizik za 39 posto, što znači da je ipak bolje se držati preporučene količine. Naučnici su objasnili kakve veze ima kafa s penisom.

 

Kofein pomaže opuštanju arterija u spolovilu čime se povećava protok krvi, a što krv bolje cirkulira, i erekcija je bolja.

Naučnici su do ovih rezultata došli nakon proučavanja podataka za 4000 ljudi. Pratili su ih tijekom 24 sata i bilježili prehrambene navike, koliko kave i čaja popiju te koliko gaziranih pića i sportskih napitaka.

 

Prema podacima Nacionalne zdravstvene službe, jedna šalica kafe sadrži oko 100 mg kofeina, šalica čaja 75 mg, a limenka Coca Cola 40 mg.


Pretili muškarci ili oni s visokim tlakom  imaju više šanse za probleme u seksualnom životu. Dijabetičarima kafa ne pomaže. Naime, dijabetičari su najrizičnija skupina kada je erektilna disfunkcija u pitanju, piše Mirror.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI