Foto / Maštoviti djed

Originalno, ali opasno: Jednog unuka na ramena, drugog na bicikl, pa u vrtić!

Hronika 22.05.15, 19:29h

Originalno, ali opasno: Jednog unuka na ramena, drugog na bicikl, pa u vrtić!
Starijeg dječaka stavim na ramena a mlađeg na ručice bicikla. I lagano krenemo kući. Uvijek vodim računa da se ne desi nešto neočekivano, mada sam jednom prilikom, zbog starijeg dječaka, umalo izgubio kontrolu nad dvotočkašem - priča ovaj dekica iz Bora

 

 

Jedan 72-godišnji Boranin svakog dana odlazi po unuke u obdanište i vodi ih kući. Ništa od toga ne bi bilo neobično, da to ne čini na potpuno nesvakidašnji način, koliko opasan toliko i originalan.

 

-Pošto su sin i snaha na poslu, ja svakodnevno odlazim po unuke u vrtić. Starijeg dječaka stavim na ramena a mlađeg na ručice bicikla. I lagano krenemo kući. Uvijek vodim računa da se ne desi nešto neočekivano, mada sam jednom prilikom, zbog starijeg dječaka, umalo izgubio kontrolu nad dvotočkašem. Šta ćeš, mali je, vrpolji se, naslonio se na mene i obavio mi ruke oko vrata. Ali do sada nikada nije došlo do nezgode, jer uvijek vozim polako – kaže ovaj stariji Boranin.

 

Dekica napominje da će uskoro kupiti korpu, kako bi bio sigurniji kada odvodi djecu kući. Nakon što je smjestio unuke na dvotočkašu, lagano su krenuli putem ka svom domu, na isti način kao i svakog prethodnog dana.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI