SKINUT S APARATA

Jugoslovenska glumačka legenda u teškom stanju: Dragan Nikolić se bori za život

Showbizz 22.05.15, 13:24h

Jugoslovenska glumačka legenda u teškom stanju: Dragan Nikolić se bori za život
Dragan Gaga Nikolić (71), velikan srpske glumačke scene, u teškom je zdravstvenom stanju i posle teške krize, konačno je skinut sa aparata


Dragan Nikolić, koji je nedavno i operisan, hitno je primljen na intezivnu negu i lJekari se bore za njegov život.

 

On je bio priključen na aparate i nije  mogao samostalno da diše. Međutim, kako saznaje "Alo!" ljekari su uspjeli da njegovo zdravstveno stanje neznatno poprave i skinu ga sa aparata.
Zbog pogoršanja stanja nedavno je hitno prebačen u intenzivnu njegu Odjeljenja za transplantaciju jetre Urgentnog centra, predviđeno za teške i komplikovane slučajeve. Ipak, kasno sinoć je skinut s aparata i samostalno je disao, a posetila ga je i supruga, glumica Milena Dravić.


- Ljekari su se izborili za njegov život, uspjeli su zajedno da prebrode veoma opasnu krizu. Gaga sada diše samostalno, ali je situacija i dalje teška i nezahvalno je bilo šta prognozirati - kaže naš izvor blizak čuvenom Prletu.


Podsjetimo, jedan od najvećih bardova srpskog glumišta već duže vrijeme boluje od kancera. Legendarni glumac je početkom godine operisan na Klinici za digestivne bolesti Kliničkog centa, a u bolnici je bio i 2014. godine, zbog istih zdravstvenih problema.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI