PROVIDNO, VRLO PROVIDNO

Prestanite ponavljati ove tri rečenice muškarcima: Znaju da ih lažete i nervirate ih

ŽENA iN 21.05.15, 15:52h

Prestanite ponavljati ove tri rečenice muškarcima: Znaju da ih lažete i nervirate ih
Osim možda u spavaćoj sobi, muškarci zaista ne vole igrice koje su njihove partnerke sklone da igraju bez ikakvog pravog razloga. Štaviše, ponekad ih takve stvari do te mere izluđuju da će radije raskinuti neko trpeti takvo ponašanje

Žene u vezama često znaju da bespotrebno komplikuju stvari, čime, umjesto da poboljšaju svoj odnos sa partnerom, zapravo ugrožavaju svoju vezu. Ukoliko vam je stalo do tog dečka, prestanite da izgovarate ove tri rečenice:

 

“Nisam ljuta”

Jeste ljuti, i to je sasvim u redu, ako za to imate dobar razlog. Muškarci su vrlo jednostavna bića: ako im ne kažete jasno i glasno da vam nešto smeta, oni će i dalje to raditi, jer ni ne znaju da rade nešto pogrešno.

 

“Ako nećeš, ne moraš”

Ako želite da on ide negdje s vama ili nešto uradi, a unapred znate da baš i neće biti najsrećniji zbog toga, recite mu to direktno. To nipošto ne znači da bi trebalo da ga forsirate, već da pošteno priznate da vam je potreban. A muškarci vole kad su vam potrebni.

 

“Ne smeta mi tvoja bivša”

Ako je ona mjesecima nakon početka vaše veze i dalje prisutna u njegovom životu, naravno da to nije u redu. Čemu laganje? Reci mu da vam takva situacija smeta i pustite ga da sam to riješi, bez drame i prijetnji raskidom.

 

(index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI