FOTO/ 'Slobodna Bosna' tvrdi

Vješto skrivali vezu: Cvjeta ljubav između Svetlane Broz i Gradimira Gojera

Zabava 21.05.15, 12:08h

Vješto skrivali vezu: Cvjeta ljubav između Svetlane Broz i Gradimira Gojera
Vezu koju su započeli još prošle godine Brozova i Gojer su u početku vješto skrivali od očiju javnosti i medija

 

 

U sarajevskim kulturnim krugovima posljednjih mjeseci sve češće se govori o ljubavnoj romansi između poznatog reditelja i jednog od „najplodnijih“ književnika na našim prostorima, Gradimira Gojera, i direktorice nevladine organizacije Gariwo i unuke Josipa Broza Tita, dr. Svetlane Broz, piše Slobodna Bosna.

 

Vezu koju su započeli još prošle godine Brozova i Gojer su u početku vješto skrivali od očiju javnosti i medija. Prije godinu dana zajedno su se pojavili na otvorenju nove zgrade Muzeja samostana u Fojnici, ali navodno samo kao „prijatelji“, dok u posljednje vrijeme više ne taje svoju nježnu vezu.

 

Ovaj par se u proteklih nekoliko mjeseci sve češće može vidjeti zajedno na različitim događajima, a osim u privatnom životu, jedno drugome su podrška i u poslu. Tako na oficijelnoj web stranici NVO Gariwo već tri mjeseca kao udarna vijest stoji informacija o promociji Gojerove najnovije, trideset i neke objavljene knjige koja je održana u februaru ove godine, a na kojoj je moderatorica bila Svetlana Broz.

 

A u sarajevskoj čaršiji već kruži šala o najnovijoj Gojerovoj maksimi: „Živio sam, živim i živjeću s Brozovima!“.

 

(slobodna-bosna.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI