FOTO/ Tesanje prije ljeta

Do posljednje kapi znoja: Zgodne Banjalučanke okupirale park u centru grada

ŽENA iN 18.05.15, 14:11h

Do posljednje kapi znoja: Zgodne Banjalučanke okupirale park u centru grada
Projekat 'Fitnesom do zdravlja' nastaje kao potreba da se, uglavnom mladim ljudima pruži prilika da konačno spoje fitnes i prirodu u organizovanom obliku uz podršku profesionalaca

 


Fitnes kao specifičan oblik sporta, a sve popularniji u svakodnevnici i među svim starosnim dobima i polovima, postaje sve dostupniji građanima i u amaterskom i u profesionalnom smislu. Nameće se logična zamisao da se i u okviru fitnesa napravi iskorak i da na teritoriji grada Banjaluke ovaj sport nađe svoje mjesto na predivnim lokacijama u prirodi u mjesecima kada ovaj grad jednostavno zove na otvorene površine i u prirodu, a da onda kao takav posluži kao izvrstan instrument u oblasti zdravstva.

 

Vrijeme održavanja projekta su mjeseci juni i juli, koji su za Banjaluku kao grad i boravak u prirodi više nego poželjan i upravo ta dva mjeseca će biti iskorištena da se izvede u prirodu veliki broj uglavnom mladih ljudi.

 

Svi koji vode brigu o izgledu i zdravlju moći će besplatno trenirati od 5. juna u banjalučkom parku "Mladen Stojanović" s početkom u 19 časova.

 

Svi zainteresovani za fitnes na otvorenom mogu se informisati putem Facebook stranice Fitnes ljeto.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI