Nesvakidašnji slučaj u beogrdskoj Hitnoj pomoći

Tri geja se 'zaglavila' tokom vatrenog odnosa, doktori ih injekcijama razdvajali!

Lifestyle 07.05.15, 09:25h

Tri geja se 'zaglavila' tokom vatrenog odnosa, doktori ih injekcijama razdvajali!
Ljekari beogradske bolnice prije nekoliko dana morali su injekcijom da razdvajaju trojicu muškaraca koji su doživjeli spazam (grčenje anusa) tokom žestokog seksualnog odnosa

 

Ljekari beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović” prije nekoliko dana imali su jednu od najbizarnijih intervencija u svojim karijerama, kada su morali da rastave trojicu gejeva koji su se “zaglavili” u ljubavnom zanosu tokom grupnjaka!

 

Nesrećni muškarci su u jeku vatrenog seksa doživjeli spazam ili grčenje anusa, nakon čega nikako nisu mogli da se razdvoje pa su morali da pozovu Hitnu pomoć, piše Informer.

 

– Trojica golih, oznojenih i zadihanih muškaraca ležali su na krevetu, slijepljeni jedan za drugog, bez mogućnosti da se pomaknu. Bila je to zaista najnevjerovatnija scena u našim karijerama – priča za Informer medicinska sestra iz ove bolnice.

 

– Ležali su tako zalijepljenj na krevetu i potpuno nemoćni, sreća da su sa nama bile muške kolege dovoljno jake da ih podignu iz kreveta i spuste niz stepenice. Morali smo da ih uvijamo u ćebad i tako sve zajedno prebacimo u kola Hitne pomoći. Problem je što u takvim situacijama postoji samo jedan lijek – da se injekcijama opuste mišići i tek tada grč popusti – priča ona.

 

Seksolog Savo Bojović kaže za Informer da spazam u toku seksa može da se dogodi bilo kome, a posebno ljudima koji su inače skloni grčevima u mišićima.

 

– U medicini se ova pojava zove “vaginizam” i označava grč ili spazam vagine. On se može otkloniti samo ako se ženi da injekcija nekog spazmolitika – kaže on.

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

 

BLIN
KOMENTARI