Za mir u kući

Suzdržite se: Ovih devet stvari nikada nemojte reći muškarcu!

Lifestyle 06.05.15, 20:58h

Suzdržite se: Ovih devet stvari nikada nemojte reći muškarcu!
Drage žene, ovih devet stvari nikada, ali NIKADA, nemojte reći svojim muškarcima

 

 

 

1. ' Ti si mamin sin'


Ako ste s muškarcem koji je 'mamin sin' pomirite se s tim da će on to uvijek biti. Ili se pomirite s tim ili bježite koliko vas noge nose. 

 

2. 'Pričaj mi o svojoj bivšoj'


Iako mnoge žene dolaze u napast da ih to pitaju bolje je da tu temu preskočite. Neka bivše ostanu tamo gdje im je mjesto – u prošlosti. 

 

3. 'Vidi kako je ova cura zgodna...'

 

Ova naizgled bezazlena rečenica je vrlo opasna jer ni jedan odgovor zapravo nije dobar. Ako kaže 'Da' onda ćete biti ljuti jer primjećuje druge žene, a ako kaže 'Ne' optužiti ćete ga da vam laže. 

 

4. 'Ti se uopće ne znaš zabavljati!'


Svako od nas ima drugačiju definiciju onog što je zabavno. Ne možete očekivati lude tulume s puno ljudi ako ste u vezi s introvertranim tipom, zar ne? 

 

5. 'Jesam li lijepa?'


Muškarci nisu tu da nam dižu samopouzdanje, a nije naodment napomenuti kako i na to pitanje nema pravog odgovora. Mi žene... 

 

6. 'Pojma nemaš o modi'


Umjesto da mu to kažete radije malo po malo bacajte njegovu staru odjeću i kupujte novu. On to neće primijetiti, a vi ćete postići željeni rezultat. 

 

7. 'Kad ćeš me nazvati i kada ćemo se vidjeti'


Jednostavno nemojte. Ispadate jadne i očajne, a to nikako ne želite. Pustite ga da se javi, a ako mu se zaista sviđate to će i učiniti. 

 

8. 'Pa to je samo posao'

 

Ako on u određenim periodima provodi više vremena radeći na nekom projektu nemojte mu zanovijetati. Radije ga podržite, a za zabavu će uvijek biti vremena. 

 

9. 'Nikada nećeš biti uspješan'


Ko ste vi da za nekoga tako nešto kažete? Nikada nemojte govoriti ovakve stvari jer ne možete znati što će se dogoditi u budućnosti. Budite realni, ali nemojte zanemariti i potporu koja je svakome potrebna pa tako i njemu.

 

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI