U SRBIJI I MINISTRE TUKU

Srbijanskog ministra kulture brutalno pretukao komšija: Završio na VMA zbog povreda glave i vrata!

Hronika 06.05.15, 08:26h

Srbijanskog ministra kulture brutalno pretukao komšija: Završio na VMA zbog povreda glave i vrata!
Mišković je u policiji tvrdio da ga je Tasovac prvi napao, dok je ministar tvrdio suprotno - kako ga je Mišković dva puta udario pesnicom u glavu

Ivan Tasovac, ministar kulture i informisanja, dobio je batine od Vasilija Miškovića, u subotu veče, ispred svog doma u Beogradu, nakon što su se prvo verbalno sukobili.

 

Povod za Tasovčevu svađu sa prvim komšijom nije poznat, ali se zna da je ministar zbog povreda prevezen na VMA, gde su mu konstatovane lakše povrede.

 

Iako je neko iz komšiluka obavijestio policiju o incidentu, niko od stanara iz kuća u blizini ministrove, nije želio da podrobno komentariše ovaj događaj.

 

– Pobili su se na sred ulice. Čuo sam prvo neko dovikivanje, a zatim su sijevale i pesnice. Video sam da je Tasovac dobio nekoliko udaraca u glavu – rekao je najpričljiviji od komšija.

 

Ivan Tasovac se nakon konflikta sa komšijom Vasilijem Miškovićem ljekarima žalio da ga boli vrat, ali je pregledom utvrđeno da mu nije potrebna bolnička njega, te je iste večeri otpušten na kućno liječenje.

 

Akteri incidenta u policiji su iznijeli različite verzije ovog događaja. Mišković je, naime, tvrdio da ga je Tasovac prvi napao, dok je ministar tvrdio suprotno – kako ga je Mišković dva puta udario pesnicom u glavu. Osim njih, oprečne izjave dale su i njihove komšije, koje su očigledno podijeljene u dva tabora.

 

– Tražite Tasovca? Oni skoro nikada nisu kod kuće. I ovog do njega ćete teško naći. Rijetko ga srećem – dobacio je jedan od njihovih susjeda.

 

Komentar pretučenog ministra je izostao jer se dotični nije javljao na mobilni telefon, a bez odgovora ostala su i pitanja novinara poslata Ministarstvu kulture i informisanja.

 

Ivan Tasovac izbjegao je sličan epilog početkom godine, kad mu je komšija prijetio da će ga “ošišati na ćelavo”.

 

Da li je riječ o istom fanu ministra kulture iz njegovog komšiluka nismo uspeli da otkrijemo, ali mu je policija tada zbog ovih prijetnji tada dodijelila obezbjeđenje.

 

Ministar Ivan Tasovac zapravo ima vozača, koji mu je ujedno i telohranitelj.

 

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

BLIN
KOMENTARI